Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Nu era niciun pericol" Bogdan Mara dezvăluie ce s-ar fi întâmplat dacă CFR ar fi ratat calificarea. Ce spune despre viitorul adversar din Ligă

"Nu era niciun pericol" Bogdan Mara dezvăluie ce s-ar fi întâmplat dacă CFR ar fi ratat calificarea. Ce spune despre viitorul adversar din Ligă

CFR Cluj

Comentarii

Directorul sportiv al CFR-ului a spus în exclusivitate la Telekom Sport că Dan Petrescu nu ar fi fost demis nici dacă ardelenii nu ar fi reuşit să treacă de Astana.

După trei meciuri fără victorie, CFRul a câştigat pentru prima oară în acest debut de sezon şi graţie succesului a ajuns şi în turul doi preliminar al Ligii Campionilor. Chiar şi în caz contrar, Dan Petrescu nu ar fi putut avea soarta lui Edi Iordănescu de anul trecut.
 
"Nu există aşa ceva, astea sunt lucruri care se caută în presă, dar nu există aşa ceva după 3-4 meciuri. Anul trecut a fost, dar a fost altceva. De asta a fost adus din nou Dan Petrescu pentru proiect şi a câştigat campionatul şi ne dorim o calificare în cupele europene, dar nu înseamnă că dacă nu ne calificam azi se strica totul. Nu există aşa ceva. Sper să ne bucurăm astă seară, să uităm alte lucruri şi să ne bucurăm de această calificare a unei echipe româneşti. el doresc şi celorlate echipe româneşti care se află în Europa să adune puncte şi să calificăm echipele româneşti în cupele europene" a spus Bogdan Mara după fluierul final al partidei de la Cluj. 

CFR-ul a reuşit în faţa kazahilor prima victorie în Liga Campionilor după şapte ani. 

"Nu a fost o cumpănă, doar că aveam nevoie de această victorie cât şi de jocul bun pe care l-a etalat echipa. Pentru că într-adevăr a fost un început mai slab, din punct de vedere al rezultatelor şi era clar şi azi că dace se termina cu o înfrângere, era normal pentru că erau 4 rezultate negative, dar din fericire pentru noi Dan a reuşit să îi motiveze foarte, foarte bine pe băieţi să pregătească foarte bine pentru meci şi nu am cuvinte să îi felicit pe băieţi şi pe Dan, în special. Cred că a fost cel mai reuşit meci al nostru, din ultimii ani, din punctul meu de vedere, iar jucătorii au arătata determinarea, motivare, au făcurt un meci bun, care putea să se încheie cu un scor mult mai mare dacă nu ratam atâtea ocazii mari" a adăugat oficialul clubului din Gruia. 
 
Maccabi Tel Aviv este următoarea adversară a clujenilor în turul doi preliminar al Champions League. Prima manşă este programată săptămâna viitoare în România. 
 
"Ne aşteaptă un meci extrem de greu la Tel Aviv, întâlnim o echipă puternică, dar de mâine începem să pregătim acel meci. Până atunci ne bucurăm în această seară de această victorie şi de această calificare şi suntem bucuroşi de faptul că toţi am crezut. Am crezut în forţa echipei, în forţa de grup şi îi felicit încă o dată pe băieţi şi pe Dan pentru acest meci. Nu aveam cum să îi vedem încă pe israelieni. Şi îl cunosc bine pe Dan. Sigur se va uita singur, dar nu le va spune băieţilor decât despre meciul de sâmbătă, iar de duminică de Maccabi. Deşi inconştient va începe să pregătească meciul cu Maccabi" a încheiat Bogdan Mara. 
 

Afla mai multe despre: dan petrescucfr clujbogdan maramaccabi tel avivliga campionilor 

viewscnt
Articole similare