Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

„Nu eram băut”. Valeriu Iftime, declaraţie savuroasă despre momentul în care l-a numit pe Croitoru antrenor principal | VIDEO

„Nu eram băut”. Valeriu Iftime, declaraţie savuroasă despre momentul în care l-a numit pe Croitoru antrenor principal | VIDEO

FCSB

Comentarii

Valeriu Iftime a explodat de fericire după ce echipa sa a terminat pe locul 3 sezonul regulat. Finanţatorul lui FC Botoşani nu îşi imagina nici în cele mai frumoase vise această clasare şi le-a promis fotbaliştilor că vor veni bani mulţi.

„Au avut o primă specială, ei au spus, ok, zic dacă vreţi, pentru că orice primă presupune o miză în plus. Prima repriză au fost slabi.  Dar a doua repriză, când ne-am apucat de fotbal, n-ai ce să le faci, că sunt buni. 

Avem meci greu, vine FCSB la noi şi cel mai important e să nu facem figuraţie. 

Dacă ar fi să rămânem pe locul 3 ar fi enorm, sunt vreo 600.000 - 700.000 de euro în plus. Este adevărat că vreo 80 de procente din banii ăştia îi iau jucătorii. 

Am stabilit cu ei, am şi spus, de altfel, fac toate calculele, orice loc în plus înseamnă bonus pentru ei, pentru că, până la urmă, celelalte cheltuieli rămân constante, bonus care înseamnă pentru toţi, fotbalişti şi foarte puţin la staff. 

(Când l-aţi adus pe Croitoru v-aţi gândit la locul 3?)
Nu, că nu eram băut, a declarat finanţatorul lui FC Botoşani”
, Valeriu Iftime la finalul meciului câştigat în faţa lui Poli Iaşi, scor 2-1. 

Afla mai multe despre: iftimebotosaniplay-off 

viewscnt
Articole similare