Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Nu eram doar săraci, ci ruinaţi". Dezvăluire sfâşietoare a lui Romelu Lukaku, fotbalistul care se pregăteşte să debuteze la Cupa Mondială din Rusia

"Nu eram doar săraci, ci ruinaţi". Dezvăluire sfâşietoare a lui Romelu Lukaku, fotbalistul care se pregăteşte să debuteze la Cupa Mondială din Rusia

Cupa Mondială

Comentarii

Există nenumărate exemple de fotbalişti care şi-au trăit copilăria în sărăcie. Unul dintre ei este belgianul Romelu Lukaku, 25 de ani, care şi-a dezvăluit povestea chiar înaintea debutului la Cupa Mondială din Rusia.

Într-un interviu acordat publicaţiei americane The Players' Tribune, atacantul echipei Manchester United a rememorat scena care i-a marcat copilăria.

"Îmi amintesc exact momentul în care am realizat că suntem ruinaţi. Încă am în cap imaginea cu mama în faţa frigiderului şi privirea de pe faţa ei.

Aveam şase ani şi am mers acasă pentru a lua masa de prânz, în timpul pauzei de la şcoală. Mama punea pe masă aceeaşi mâncare în fiecare zi: lapte cu pâine. Când eşti copil, nu-ţi dă de gândit. Dar presupun că era tot ce ne permiteam.

Într-o zi, am intrat în bucătărie şi am văzut-o pe mama în faţa frigiderului având cutia cu lapte în mână, ca de obicei. Dar, de această dată, amestecase laptele cu ceva. Agita cutia şi nu înţelegeam ce se întâmplă. Apoi, mi-a adus mâncarea şi zâmbea de parcă totul era OK. Dar am realizat imediat că nu era aşa.

Amestecase laptele cu apă. Nu am avut bani suficienţi cât să ne ajungă toată săptămâna. Eram ruinaţi. Nu doar săraci, ci ruinaţi", a mărturisit fotbalistul care valorează acum 90 de milioane de euro.

Iar episodul din bucătărie a fost doar începutul, spune titularul postului de atacant din naţionala Belgiei.

"Tatăl meu a fost fotbalist profesionist, dar era la sfârşitul carierei şi toţi banii dispăruseră. Primul lucru la care am renunţat a fost cablul TV. Gata cu fotbalul. Gata cu Meciul Zilei. Gata cu semnalul. Apoi, am ajuns într-o seară acasă, iar lumina era oprită. Fără electricitate o dată la două, trei săptămâni. Apoi, nu am mai avut nici apă caldă, iar mama ajunsese să ia pâine pe datorie.

Ştiam că ne descurcăm greu, dar când mi-am văzut mama amestecând lapte cu apă, am realizat că totul se sfârşise, ştiţi ce vreau să zic? Asta a fost viaţa noastră", a încheiat Romelu Lukaku.

Echipa naţională a Belgiei debutează, luni, la Cupa Mondială, urmând să întâlnească Panama de la 18:00, în grupa G.

Afla mai multe despre: lukakupovestethe players tribune 

viewscnt
Articole similare