Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Nu este 10, nici 7! Numărul surpriză pe care îl vrea Hazard la Real Madrid. S-a inspirat din NBA

Nu este 10, nici 7! Numărul surpriză pe care îl vrea Hazard la Real Madrid. S-a inspirat din NBA

Real Madrid

Comentarii

Numărul de pe spatele tricoului contează, în fotbalul modern, la fel de mult ca emblema de pe faţa tricoului, atât pentru orgoliul fotbalistului, cât şi pentru marketing-ul clubului. Dacă Cristiano Ronaldo a transformat numărul 7 într-un adevărat brand, Eden Hazard vrea să facă acelaşi lucru şi s-a inspirat din cea mai puternică ligă de baschet din lume.

Eden Hazard, la fel ca mai mulţi fotbalişti activi în acest moment, este un fan al baschetului şi în special al celui din NBA, astfel că belgianul vrea să poate la Real Madrid un număr cu greutate în America de Nord, informează Marca. 

Chiar dacă momentan nu a fost confirmat oficial, Hazard şi-a ales numărul 23 pentru echipamentul din cantonamentul pe care Real îl desfăşoară în Canada şi speră ca acel număr să fie permanent pe spatele tricoului său "blanco". În NBA, cel mai emblematic numărul 23 este, fără doar şi poate, Michael Jordan. 

La Real Madrid, David Beckham a purtat o bună perioadă numărul 23, iar ultima dată acesta a fost la spaniolul Isco. Iniţial s-a crezut că Hazard va prelua tricoul cu numărul 7, pe care l-au avut legendele Los Blancos, Raul Gonzalez şi Cristiano Ronaldo, dar acesta este la Mariano Diaz, care nu a dat semne că vrea să renunţe la el. 

Afla mai multe despre: eden hazardreal madridnumar 

viewscnt
Articole similare