Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Nu este FCSB sau CFR! Echipa care poate câştiga titlul sezonul viitor în Liga 1! ”Totul e stabilit foarte clar acolo!” Pe cine pariază un fost oficial din Liga 1

Nu este FCSB sau CFR! Echipa care poate câştiga titlul sezonul viitor în Liga 1! ”Totul e stabilit foarte clar acolo!” Pe cine pariază un fost oficial din Liga 1

Sepsi Sf. Gheorghe

Comentarii

Dinu Gheorghe, fostul oficial de la Rapid, consideră că sezonul viitor s-ar putea produce o suprinză în Liga 1.

Sepsi a ajuns sezonul trecut până în play-off, iar acum ar putea să o încurce pe FCSB, CFR sau Universitatea Craiova. Patronul covăsnenilor a precizat că Sfântu Gheorghe este pe cale să devină primul oraş din estul Europei care va avea două stadioane omologate de UEFA.

Stadionul din Simeria, cu două stele, dar şi noua arenă a lui Sepsi, care va avea o capacitate de 8 mii de locuri. Arena ar putea primi 4 stele şi va putea găzdui meciuri din eşaloanele superioare. 

Dinu Gheorghe consideră că Sepsi este în progres şi va putea termina campionatul pe locul 2

”Sepsi se va aşeza în coaste celor trei (n.red. – FCSB, CFR şi Universitatea Craiova), să nu avem surpriza să şi depăşească cel puţin una dintre ele. Lucrurile sunt bine aşezate, totul e stabilit foarte clar acolo, chiar dacă au pierdut jucători importanţi. Vor face o figură bună şi în campionatul viitor, cu Leo Grozavu”, a declarat Dinu Gheorghe, la ProSport. 

În acest moment, Sepsi are alte planuri. Echipa va debuta în cupele europene şi va evolua contra învingătoarei dintre FC Spartak Trnava (Slovacia) şi Mosta FC (Malta), în turul al doilea preliminar al Conference League. Meciul tur va avea loc în deplasare, pe 22 iulie, iar returul pe 29 iulie.

Afla mai multe despre: sepsi- liga 1-dinu gheorghe 

viewscnt
Articole similare