Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Nu eşti sănătos la cap!?" VIDEO EXCLUSIV | Reacţia oficialilor UEFA când Ionuţ Lupescu şi-a depus demisia

"Nu eşti sănătos la cap!?" VIDEO EXCLUSIV | Reacţia oficialilor UEFA când Ionuţ Lupescu şi-a depus demisiagalerie foto

FRF

Comentarii

Ionuţ Lupescu s-a decis să intre în cursa pentru şefia FRF, iar acest lucru înseamnă că va fi nevoit să renunţe la funcţia de director al Comisiei tehnice, deţinută la UEFA.

Într-un interviu acordat Telekom Sport, Kaiserul a dezvăluit că oficialii UEFA au reacţionat cu uimire în momentul în care i-a anunţat că îşi dă demisia. Totuşi, Lupescu se declară încrezător ca a luat cea mai bună decizie şi spune că vrea să aducă cu adevărat schimbarea în fotbalul românesc.

"Au zis ca nu sunt sanatos la cap! (n.r. râde) Pe de o parte consider că au înţeles şi ei că provin de aici, am crescut aici, am foarte multe satisfacţii şi până la urma şi cariera mea internaţională se datoreaza acestei ţări. Şi aş vrea să vin acum, că am acumulat cred eu anumită experienţă şi în special conexiunile pe care am reuşit să mi le fac cunoscând şi poza de ansamblu a fotbalului european. Văd unde putem să ne poziţionăm şi viitorul nu e roz. De aceea am decis să vin să fac acest pas şi sper ca oamenii să fie alături de mine şi impreună, că numai împreuna putem să reuşim să schimbam anumite lucruri care cred eu că sunt necesare pentru dezvoltarea fotbalului românesc", a decalrat Ionuţ Lupescu pentru Telekom Sport.

 

LIVE VIDEO FCSB - LAZIO se vede pe Telekom Sport 1, de la 22:00. Toate fazele video sunt în timp real pe telekomsport.ro.

VIDEO | Asta e trucul lui Ronaldo la penalty-uri! Reuşita cu PSG putea fi anulată! "Pare o nebunie, dar jur că l-am văzut făcând asta!"


 

Afla mai multe despre: lupescuuefademisie 

viewscnt
Articole similare