Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Nu eu decid". Reacţia lui Prepeliţă după ce Gigi Becali a anunţat că îl vrea pe Garita la FCSB

"Nu eu decid". Reacţia lui Prepeliţă după ce Gigi Becali a anunţat că îl vrea pe Garita la FCSB

FCSB

Comentarii

Andrei Prepeliţă, antrenorul de la FC Argeş, a comentat interesul celor de la FCSB pentru Arnold Garita (27 de ani), atacantul din Trivale.

Gigi Becali a anunţat că îl vrea pe Arnold Garita, atacantul care a impresionat în ultimele partide de Superligă, şi a atras atenţia. Nu doar FCSB îl vrea pe Garita, ci şi Dan Petrescu l-a cerut pe vârful din Camerun în Gruia. Andrei Prepeliţă, antrenorul de la FC Argeş, a vorbit despre interesul suscitat de Garita.

"Nu eu decid". Reacţia lui Prepeliţă după ce Gigi Becali a anunţat că îl vrea pe Garita la FCSB

În cadrul unei conferinţe de presă, Andrei Prepeliţă a comentat interesul din partea FCSB pentru Arnold Garita. Antrenorul a spus că nu el decide cine e transferabil şi cine nu, dar se bucură dacă jucătorii săi atrag interes din partea echipelor mari din România.

În afara FCSB, Dan Petrescu l-a cerut şi el pe Arnold Garita la CFR Cluj şi a "somat" conducerea CFR-ului să rezolve transferul.

”Nu pot să vă spun dacă sunt transferabili sau nu, nu eu decid cine e transferabil. Pe mine mă bucură că sunt jucători care demonstrează şi de care lumea se interesează. Asta înseamnă că... şi în scurt timp nu doar ei vor fi jucători de care se interesează lumea. Vor fi mai mulţi. Asta pentru mine, care am muncit în vară şi mi-am dat girul pentru ei, e o satisfacţie.

Garita trebuie să continue să fie la fel, să aibă constanţă în evoluţii, chiar să crească, să marcheze şi la fel şi ceilalţi, sunt jucători buni, care poate, la început, au avut nevoie de o perioadă de adaptare, mai ales cei străini, au schimbat ţara.

Cred că vom arăta din ce în ce mai bine toţi, şi cei români, aţi văzut că şi Andreas acum arată altfel, marchează, asta ne dorim de la toţi. Trebuie să avem încredere şi când lucrurile nu merg bine.

Când toată lumea spunea că nu au fost reuşite transferurile, trebuie să continuăm să demonstrăm că am ales jucătorii buni, care vor face rezultate la FC Argeş”, a declarat Andrei Prepeliţă.

Afla mai multe despre: andrei prepelitatransferfcsbfc argesggii becali 

viewscnt
Articole similare