Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Nu există două persoane mai diferite ca noi două”. Sorana Cîrstea recunoaşte că nu are o relaţie apropiată cu Simona Halep: ”Nu suntem prietene!”

”Nu există două persoane mai diferite ca noi două”. Sorana Cîrstea recunoaşte că nu are o relaţie apropiată cu Simona Halep: ”Nu suntem prietene!”

Tenis

Comentarii

Sorana Cîrstea şi Simona Halep sunt colege la echipa României, dar numărul 84 mondial mărturiseşte că relaţia dintre ele nu este neapărat una apropiată. Cu toate acestea, Cîrstea respectă performanţele obţinute de colega sa în circuit, dar recunoaşte că ea şi Simona Halep sunt foarte diferite.

”Nu există două persoane mai diferite ca noi două” spune Sorana Cîrstea despre relaţia ei cu Simona Halep, fostul număr 1 mondial: ”Ne ştim de la 8 ani, dar nu am fost niciodată prietene apropiate. Aş spune că suntem doar colege de breaslă. Cu toate astea, respect ceea ce a făcut. Am vorbit întotdeauna extraordinar de frumos despre ea” mărturiseşte Sorana pentru mirceameşter.ro.

Sorana Cîrstea (28 de ani) crede că Simona are o misiune dificilă în a se mai impune într-un turneu de Grand Slam: ”E greu ca Simona să mai câştige un Grand Slam, pentru că acum sunt foarte multe jucătoare care lovesc mingea foarte puternic: Osaka, Pliskova, Kvitova”

În circuitul WTA, Cîrstea şi Halep s-au duelat de două ori, în 2010. Sorana s-a impus într-unul din meciuri cu 6-2/6-4, în timp ce Simona a câştigat pe zgură, la Marbella, 6-4/7-6. Primul meci direct s-a jucat însă în 2008 când Halep a câştigat în faţa lui Cîrstea, la Bucureşti, în trei seturi.

Afla mai multe despre: sorana cîrsteasimona halep 

viewscnt
Articole similare