Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

„Nu există niciun interes”. Iluzia lui Albu, transformată în deziluzie. Clubul de care aparţine fundaşul nu ştie de nicio ofertă a FCSB-ului

„Nu există niciun interes”. Iluzia lui Albu, transformată în deziluzie. Clubul de care aparţine fundaşul nu ştie de nicio ofertă a FCSB-ului

FCSB

Comentarii

Cristian Alexandru Albu (26 de ani) este principala ţintă a FCSB-ului când vine vorba de un transfer pentru apărarea lui Toni Petrea, iar fotbalistul este şi el dornic să îmbrace tricoul roş-albastru. Şansele ca această mutare să se realizeze au devenit însă destul de mici.

Deşi a evoluat în sezonul trecut la Academica Clinceni, echipă pentru care a jucat în 16 meciuri oficiale şi pentru care a marcat două goluri, Cristian Alexandru Albu aparţine de Concordia Chiajna. 

Conform gsp.ro, care a luat legătura cu preşedintele Cristian Tănase, preşedintele „vulturilor”, din parte celor de la FCSB nu ar exista de fapt niciun interes pentru fundaşul central în vârstă de 26 de ani: „Din punctul meu de vedere, nu cred că mai putem vorbi despre un transfer al lui Albu la FCSB. Nu cred că va fi FCSB pentru că nu există niciun interes clar din partea celor de acolo. E exclus să le forţăm mâna celor de la FCSB.

Ar fi un regres pentru el să-l readuc la Concordia Chiajna, dar îi doresc să plece la mai bine. Noi am cerut 150.000 de euro şi, dacă va convinge, alţi 250.000 de euro vara viitoare. Nu am primit nicio contraofertă pentru el. Sunt oferte concrete de la alt club din Liga 1. Nu se apropie de pretenţiile noastre, dar vom vedea”, a declarat Tănase. 

  • FCSB are în prezent doar doi fundaşi centrali de meserie, Andrei Miron şi Iulian Cristea
  • Cristian Alexandru Albu este cotat de site-ul transfermarkt.com la 500 de mii de euro

 

Afla mai multe despre: albufcsb 

viewscnt
Articole similare