Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Nu i-am cunoscut pe Cortacero şi Collado. Mi-au zis că fac academie ca la Villarreal!” Cosmin Contra a explicat în ce condiţii pleacă de la Dinamo: ”Atât am solicitat!” EXCLUSIV

”Nu i-am cunoscut pe Cortacero şi Collado. Mi-au zis că fac academie ca la Villarreal!” Cosmin Contra a explicat în ce condiţii pleacă de la Dinamo: ”Atât am solicitat!” EXCLUSIV

Dinamo București

Comentarii

Cosmin Contra a fost invitatul lui Silviu Tudor Samuilă la Sport Report de la Telekom Sport

Antrenorul echipei Dinamo a făcut dezvăluiri incendiare despre situaţia de la gruparea din Şoseaua Ştefan cel Mare şi a vorbit despre problemele pe care le întâmpină actuala sa echipă.

Contra a confirmat că vrea să plece de la gruparea alb-roşie, dar se teme că actualii acţionari nu au nici măcar banii pe care el îi solicită pentru rezilierea contractului: ”Clauza mea de reziliere e mai mare de 200 de mii de euro. Dar eu nu vreau atât. Mi-am cerut salariul la zi şi câteva luni, cu toate că imaginea mea a fost cea mai afectată deşi singurul meu gând a fost să vin să ajut Dinamo” i-a mărturisit fostul selecţioner, lui Silviu Tudor Samuilă.

El a mărturisit că a fost atras în acest proiect din România, care suna ”foarte bine pe hârtie” şi a refuzat astfel oferte foarte tentante financiar din zona Golfului:

”Aveam entuziasmul acesta să pot realiza măcar ce am realizat acum trei ani de zile la Dinamo. Am avut oferte foarte mari din zona arabă, dar nu am vrut să plec. Aici era un proiect care, pe hârtie, m-a atras. Mi s-a spus că facem o academie ca la Villarreal. Am zis, Doamne e ceva care va fi benefic pentru fotbalul românesc, pentru Dinamo în viitor. Ei se pare că nu au nici banii ăştia să mi-i dea. Dacă s-ar fi dorit, mai ales că nu e mult de negociat, se putea întâmpla. Eu am fost foarte direct cu ei şi foarte sincer. Mi s-a zis că sunt garantul acestor oameni, pe care eu nici nu i-am cunoscut, nu am auzit niciodată de el, de Cortacero sau Rufo Collado.” a tunat Cosmin Contra.

”Nu am ştiut ce salarii vor să dea jucătorilor aduşi”

Cosmin Contra a vorbit şi despre jucătorii aduşi în această vară la Dinamo pe salarii extrem de mari pentru Liga 1: ” Eu, în momentul de faţă, am fost lăsat singur în toată această perioadă, cu toate aceste promisiuni, ca eu să pot să gestionez o situaţie de incertitudine şi de nelinişte din toate punctele de vedere. Eu, această negativitate şi această incertitudine, încerc să o las deoparte.  La început, jucătorii au venit cu entuziasm, cu dorinţă.... şi s-a văzut în jocul echipei, s-a văzut randamentul pe care pot să îl dea jucătorii ăia, nefiind pregătiţi 100%.  În momentul în care s-a creat această nelinişte, s-au promis lucruri în fiecare săptămână.... s-a promis că se aduc la zi toate problemele, la toţi oamenii, de opt ori. Mai bine veneau şi ziceau, nu avem bani până în ianuarie, vin banii din televiziune, ceea ce s-a întâmplat, şi mai încercăm să plătim de acolo, mai încercam să găsim un sponsor şi singurul lucru pe care eu pot să îl promit, Pablo Cortacero, este că voi face tot posibilul să deblochez banii cât mai repede.   Eu nu ştiam salariile care se plătesc la aceşti jucători. Mie mi-au zis de anumiţi jucători, ne-am uitat împreună la mulţi jucători dintre aceştia, i-am văzut, i-am analizat, mi-am dat ok-ul din punctul de vedere al antrenorului, dar după aia, negocierile care s-au întâmplat între directorul sportiv, patron şi jucători, nu am avut cunoştinţă de ele. Dar tu tebuie să ai un buget ca să îţi aduci jucători şi să le promiţi salarii care sunt la nivel maxim în România. Tu trebuie să ai ceva în spate că ştii că într-o lună de zile trebuie să plăteşti aceste salarii. a mai declarat Contra, în exclusivitate la Telekom Sport.

Afla mai multe despre: cosmin contracortacerodinamo 

viewscnt
Articole similare