Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Nu i-am suportat niciodată!" VIDEO | Reacţie extrem de sinceră a lui Andrei Ivan când a fost întrebat de Dinamo şi FCSB. Ce spune de o revenire în România

"Nu i-am suportat niciodată!" VIDEO | Reacţie extrem de sinceră a lui Andrei Ivan când a fost întrebat de Dinamo şi FCSB. Ce spune de o revenire în România

Stranieri

Comentarii

Andrei Ivan este în ţară pentru perioada sărbătorilor, dar spune că în niciun caz nu ia în calcul o revenire în Liga 1. Patronul FCSB a declarat că va încerca să-l transfere pe Ivan, însă atacantul spune că nu e interesat de ce se întâmplă cu echipa roş-albastră.

Întrebat de situaţia de la Dinamo, Ivan a reacţionat sincer, precizând că "nu suportă" echipa din Ştefan cel Mare. Totuşi, fostul jucător al Craiovei nu crede că se pune problema ca roş-albii să retrogradeze în acest sezon.

"Chiar nu m-aş întoarce la nicio echipă din România. Vreau să îmi fac treaba cât mai bine, am un meci în Europa League cu o echipă foarte puternică şi abia aştept meciul. Nu ştiu ce şanse avem, sperăm să facem un meci mare la Viena şi în Italia să reuşim. E un meci foarte greu pentru noi şi sperăm să facem un joc bun.

CFR sau Craiova, astea două echipe se bat la titlu. Şi bineînţeles FCSB.



Nu mă interesează ce se întâmplă la Steaua, mă interesează unde joc şi sper să o fac cât mai bine.

(n.r. despre Dinamo) Nu am suportat niciodată echipa aceasta şi poate să facă.... Dar nu cred că va retrograda. Are şanse să intre şi în play-off chiar dacă este pe locul care este şi ar fi mai frumos cu ei în play-off, un derby Dinamo - Craiova decât cu alte echipe.

M-am uitat la meciul CFR-ului cu FCSB, au câştigat 2-0, au echipă foarte bună şi jucători cu experienţă
", a declarat Andrei Ivan.

Afla mai multe despre: andrei ivandinamofcsbcraiova 

viewscnt
Articole similare