Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Nu iau Craiova deloc în serios! INCREDIBIL | Câţi jucători a deplasat RB Leipzig în România: ”Cred că vom câştiga”

Nu iau Craiova deloc în serios! INCREDIBIL | Câţi jucători a deplasat RB Leipzig în România: ”Cred că vom câştiga”

UEFA Europa League

Comentarii

RB Leipzig n-are prea mari emoţii cu CS U Craiova şi a deplasat în România un lot format din 16 jucători, dintre care doi sunt portari. În tur, Leipzig a învins cu 3-1.

Cei de la Craiova nu reprezintă vreo sperietoare pentru RB Leipzig. Ralf Rangnick - antrenorul echipei germane - a anunţat că obiectivul principal este calificarea în grupele Europa League, dar, cu toate acestea, îşi odihneşte vedetele şi a luat la Craiova un lot format din doar 14 jucători de câmp. În plus, a oferit şi trei nume de jucători care vor fi titulari:

”Mergem în România cu 14 jucători de câmp şi doi portari. Timo Werner a avut unele probleme musculare şi rămâne acasă. În orice caz, el va fi apt pentru meciul cu FC Koln, duminică, în Cupă. Vă pot spune deja că Emil Forsberg, Yussuf Poulsen şi Marcel Sabitzer vor fi titular. În prima manşă, ei au oferit un impuls semnificativ în momentul în care au venit de pe bancă”, a declarat Ralf Rangnick pentru site-ul oficial al clubului.

Ralf Rangnick a ales să nu susţină nicio conferinţă de presă în România. La Craiova şi-au anunţat prezenţa doar şapte suporteri ai lui RB Leipzig.

”Avem un obiectiv clar, să merge în următoarea etapă şi apoi în grupele Europa LEague. Dorim să facem următorul pas în România şi suntem destul de încrezători să spunem că ar trebui să câştigăm acolo”, a mai spus Ralf Rangnick.

CS U Craiova - RB Leipzig se joacă de joi, de la 19:30. În tur, olteanii au pierdut cu 3-1.

Afla mai multe despre: cs u craiovarb leipzigeuropa leagueralf rangnick 

viewscnt
Articole similare