Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Nu îi vreau la Dinamo!” Mircea Rednic respinge doi jucători din Liga 1. Care este situaţia lui Corbu şi ce mutări pregăteşte antrenorul pentru sezonul viitor

”Nu îi vreau la Dinamo!” Mircea Rednic respinge doi jucători din Liga 1. Care este situaţia lui Corbu şi ce mutări pregăteşte antrenorul pentru sezonul viitor

Dinamo București

Comentarii

Tehnicianul lui Dinamo, Mircea Rednic a vorbit despre eventualele transferuri ale echipei sale pentru sezonul viitor. Rednic a negat interesul pentru Marc şi Ropotan de la Chiajna.

Mircea Rednic a negat în conferinţa de presă susţinută marţi, interesul pentru fotbaliştii Andrei Marc şi Adrian Ropotan de la Concordia Chiajna: ”Nu îl vreau nici pe Marc, nici pe Ropotan. Nu vreau să aduc jucători de la echipe care retrogradează. Sunt jucători buni, au mai fost aici, dar nu sunt pe lista mea” a explicat Mircea Rednic.

Antrenorul de la Dinamo a confirmat că la echipa sa vor sosi maxim 4-5 jucători şi în niciun caz nu vor pleca 9 din actualul lot: ”Sunt discuţii cu mulţi jucători, dar până pe 17 când începem pregătirea nu vor veni mai mult de 4-5 jucători. Nu vor pleca 9 jucători aşa cum s-a scris. Mai sunt trei meciuri, se pot schimba multe şi întâmpla multe. Dar totul depinde de evoluţia lor. 90% din lotul de acum vreau să plec cu el în Spania. Vreau de asemenea să aduc jucători de mare calitate, care să facă diferenţa. O să-i aducem sub formă de împrumut” a spus tehnicianul lui Dinamo.

Fotbaliştii împrumutaţi de Dinamo în Scoţia ar putea reveni şi ei în Ştefan cel Mare: ”Corbu se va întoarce, Mihai Popescu are o clauză, dar nu ştim ce se va întâmpla. Nu am discutat cu Negoiţă, dar după aceste trei etape vom vedea. O să discutăm şi despre buget”

Ionuţ Şerban reprezintă un caz special la Dinamo, mijlocaşul fiind practic blocat la clubul roş-alb. O clauză introdusă în contractul jucătorului de Vasile Şiman, în momentul transferului de la Sportul, stipulează că Dinamo trebuie să plătească 1.000.000 de euro către afacerist la următorul transfer, fie că vorbim de o reziliere de contract sau vânzare. Rednic a explicat: ”Problema lui Şerban e clară. Bagaj nu cred că are, de împrumutat nu putem să-l împrumutăm pentru că Şiman nu e de acord. Are contract, s-ar putea să joace şi mâine titular. N-a jucat de mult, situaţia lui sportivă nu e tocmai clară!” a mai declarat Rednic.

Afla mai multe despre: mircea rednicdinamoantrenor 

viewscnt
Articole similare