Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Nu îl mai vrea nimeni! Gonzalo Higuain a ajuns într-o situaţie disperată. Va pleca şi de la Chelsea

Nu îl mai vrea nimeni! Gonzalo Higuain a ajuns într-o situaţie disperată. Va pleca şi de la Chelsea

Chelsea

Comentarii

În 2014 a fost aproape de a câştiga Campionatul Mondial cu Argentina şi chiar dacă a avut succes la Juventus, cariera lui Gonzalo Higuain a luat-o pe o pantă descendentă odată cu plecarea de la campioana Italiei. Argentinianul va pleca şi de la Chelsea.

Higuain a forţat în iarnă plecarea de la AC Milan pentru a lucra din nou cu Maurizio Sarri, omul alături de care a reuşit cel mai bun sezon al carierei şi a intrat în istoria Serie A, reuşind 36 de goluri într-un sezon, stabilind un nou record. Doar că prestaţiile sale la Chelsea l-au dezamăgit chiar şi pe cel care avea cea mai mare încredere în el. 

Argentinianul a înscris de doar trei ori în 10 meciuri în Premier League, iar acestea au venit în meciurile cu două echipe care deja au fost retrogradate din punct de vedere matematic - Huddersfield şi Fulham. Atacantul în vârstă de 31 de ani nu şi-a arătat talentul în meciurile importante, iar în ultima etapă, cu Chelsea, Eden Hazard a fost folosit pe postul de nouă fals. 

Chelsea este gata să îl trimită pe Higuain înapoi la Juventus, potrivit publicaţiei Metro, chiar dacă în vară nu pot aduce un alt atacant. Problema este că el nu este dorit nici la Torino, acolo de unde a fost îndepărtat odată ce Cristiano Ronaldo a fost transferat. 

11 meciuri în 35 de meciuri a marcat Higuain în acest sezon, pentru AC Milan şi Chelsea. 

Afla mai multe despre: higuainchelsea 

viewscnt
Articole similare