Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Nu îl mai vrea nimeni şi se întoarce la Liverpool! Revine "coşmarul" pentru fanii "cormoranilor"

Nu îl mai vrea nimeni şi se întoarce la Liverpool! Revine "coşmarul" pentru fanii "cormoranilor"

Liverpool

Comentarii

Finala pierdută de Liverpool împotriva lui Real Madrid din urmă cu aproape doi ani, din UEFA Champions League, a fost un adevărat coşmar pentru fanii "cormoranilor". Nu doar că Mo Salah s-a accidentat, dar şi Karius a contribuit la seara pe care fanii lui Liverpool au trebuit să o uită imediat.

Portarul adus de Jurgen Klopp din Germania a comis gafe impardonabile care le-a permis "galacticilor" să pună din nou mâna pe "urecheată". După un împrumut de doi ani la Beşiktaş, în care fanii lui Liverpool l-au uitat datorită prestaţiilor excelente ale lui Alisson, Karius se întoarce pe Anfield Road. 

Potrivit The Athletic, care citează surse din anturajul fotbalistului, Beşiktaş nu îl va transfera definitiv pe goalkeeper. Echipa este departe de locurile europene, astfel că obligativitatea de cumpărare se va transforma doar într-o opţiune, pe care turcii nu o vor activa. Mai exact, Beşiktaş nu este de părere că merită să plătească 8 milioane de euro pentru portarul care a îngropat-o pe Liverpool în finala Ligii Campionilor. 

Momentan fără oferte din altă parte, Karius se va întoarce sub comanda lui Klopp, cel care a pariat pe el şi l-a adus în Premier League şi va fi, cel puţin pentru o vreme, rezerva lui Alisson, poziţie care este acum asigurată de veteranul spaniol Adrian. De altfel, fostul portar al lui West Ham şi-a făcut de fiecare dată datoria atunci când Klopp a contat pe el. 

De aceea, Liverpool vrea să îl păstreze pe Adrian ca soluţie de back up şi este dispusă să îl vândă pe Karius, dacă vor fi oferte pentru portarul în vârstă de 26 de ani. 

Afla mai multe despre: kariusliverpool 

viewscnt
Articole similare