Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Nu înţeleg". Singura nemulţumire a lui Flavius Stoican după FC Argeş - Dinamo 2-1! "Am simţit că era o echipă deja cu probleme"

"Nu înţeleg". Singura nemulţumire a lui Flavius Stoican după FC Argeş - Dinamo 2-1! "Am simţit că era o echipă deja cu probleme"

FC Argeș

Comentarii

Antrenorul lui Dinamo, Flavius Stoican, a oferit o primă reacţie, după ce şi-a început mandatul cu o înfrângere, scor 2-1, cu FC Argeş.

Flavius Stoican, după FC Argeş - Dinamo 2-1

"Câinii" au înregistrat o nouă înfrângere în Liga 1 şi rămân pe penultimul loc, dar Flavius Stoican a văzut aspecte pozitive în jocul "câinilor". 

Singura nemulţumire a antrenorului a fost legată de arbitraj. Stoican nu a înţeles de ce golul lui Cosmin Matei a fost anulat în repriza a doua. 

"Nefericit ca joc meciul, dar la cum au arătat băieţii, nu. Cred că au simţit că nu a fost un joc uşor, am avut momente când am dominat. Sunt convins că o să fie mai bine, pentru că am jucători sufletişti, jucători care sunt dezamăgiţi în vestiar acum, iar asta contează mult. 

Nu e plăcut când iei gol, dar dacă analizezi goluri trebuie să ştii ce am greşit. Vedem, ne uităm unde am greşit, pentru că ne costă. Cred că puteam pleca acasă cu minimum un punct. Se va întoarce şansa pentru noi. Nu înţeleg golul anulat al lui Matei, am avut ocazii. 

De reproşat... Nu se pot schimba deciziile, dar acel gol rămâne o dilemă. Fiecare când greşim ne facem o analiză. Dacă a fost gol la fault, jos pălăria, dar de pe margine nu am văzut faultul. S-a scris istoria jocului. Păcat, un meci pierdut cu neşansă sau ei au avut mare noroc. Am simţit că era o echipă deja cu probleme. Am văzut o echipă la Dinamo, azi. 

Gândul meu e la cum le refac moralul băieţilor. Cei care vin trebuie să intre rapid în circuit. 

VIDEO FC Argeş - Dinamo 2-1, în Liga 1

FC Argeş a învins, vineri, pe teren propriu, cu scorul de 2-1 (0-0), echipa Dinamo, în etapa a XXII-a, prima a anului din Liga 1.

Golurile au fost marcate de Işfan '51 şi Şerban '69 (penalty) pentru FC Argeş, respectiv Ivanovski, în minutul 86 pentru Dinamo.

 

Afla mai multe despre: flavius stoicanfc arges dinamo 

viewscnt
Articole similare