Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Nu joacă Dan Petrescu!" EXCLUSIV | Cum vede Rotariu lupta la titlu cu 7 etape înainte de final, meciurile care vor decide titlul şi problema arbitrilor străini

"Nu joacă Dan Petrescu!" EXCLUSIV | Cum vede Rotariu lupta la titlu cu 7 etape înainte de final, meciurile care vor decide titlul şi problema arbitrilor străini

Superliga

Comentarii

Au mai rămas şapte etape până la finalul sezonului din Liga 1, iar Iosif Rotariu a vorbit pentru Telekom Sport despre lupta la titlu, precizând că o vede în continuare pe Craiova cu şanse, în ciuda înfrângerii din derby-ul cu FCSB.

Rotariu consideră că revenirea lui Dan Petrescu la CFR Cluj nu poate produce schimbări semnificative pe termen scurt şi că ardelenii nu pot considera că au un avantaj în lupta cu cele două rivale.

"Sunt cele 3 echipe care se vor bate până la final. Şi Craiova va avea un cuvant de spus. E greu de spus cine va câştiga, dar cele trei, CFR, FCSB şi Craiova, toate au şanse egale de a câştiga campionatul.

Nu joacă Dan Petrescu, e clar. Va depinde foarte mult de jocurile directe, CFR Cluj e o echipă pragmatică, care are jucători experimentaţi, omogeni, care joacă de mult timp împreună, cam acelaşi 11 a folosit la fiecare meci. Dar poate prinde o zi în care şi Craiova şi FCSB să-i bată şi să fie acolo. Eu cred că campionatul se va disputa până în ultima etapă"
, a spus Rotariu.

Fostul internaţional nu crede că aducerea arbitrilor străini pentru finalul de sezon ar schimba dinamica din lupta pentru titlu şi că ultimele erori nu pot fi puse pe seama unei conspiraţii.

"Aducerea arbitrilor străini nu e o problemă în care ar trebui să-mi dau cu părerea, dar orice om poate să greşească. Anularea golului Stelei, practic, nu a înţeles cred că nici domnul Haţegan. Apoi golul înscris de Dennis Man, unii au zis că a fost ofsaid, alţii, nu. Poate să greşească orice om. Nu cred că aducerea arbitrilor străini e un lucru poztiv în România. Cum de fapt nici aducerea multor jucători străini în campionatul intern, care nu joacă în echipele lor naţionale, nu e un lucru pozitiv", a mai declarat Rotariu pentru Telekom Sport.

Afla mai multe despre: rotariu 

viewscnt
Articole similare