Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Nu l-a convins pe Koeman şi pleacă, la două luni de la transferul la Barca! Semnează în Premier League

Nu l-a convins pe Koeman şi pleacă, la două luni de la transferul la Barca! Semnează în Premier League

FC Barcelona

Comentarii

FC Barcelona se desparte de Gustavo Maia şi Emerson Royal.

Gruparea catalană a anunţat oficial împrumutul lui Gustavo Maia la Internacional Porto Alegre până pe 31 decembrie 2020. Tânărul atacant cotat la 2 milioane de euro pleacă pentru a avea continuitate şi a câştiga experienţă, explică presa catalană.

În altă ordine de idei, Barca s-ar fi înţeles deja cu Tottenham pentru transferul fundaşului Emerson Royal.

Londonezii vor plăti 30 de milioane de euro pentru fundaşul brazilian, pe care Barca îl adusese de la Betis, club unde a fost împrumutat stagiunea trecută. Deşi s-a zvonit că Serge Aurier va fi inclus în operaţiune, jurnalistul Fabrizio Romano anunţă că fotbalistul lui Spurs nu s-a înţeles în cele din urmă cu Barca.  

În vârstă de 22 de ani, Emerson este cotat la 25 de milioane de euro, iar în sezonul trecut a bifat 38 de meciuri la Betis, pentru care a marcat două goluri şi a oferit alte patru pase decisive.

Emerson a fost achiziţionat în 2019 de la Atletico Mineiro pentru 12 milioane de euro, dar cedat pentru jumătate din această sumă la Betis. Dacă ar fi dorit să-l aducă înapoi, Barca trebuia să plătească această sumă pentru a-l răscumpăra pe fotbalistul brazilian. Emerson a debutat în naţionala Braziliei în noiembrie 2019. 

Afla mai multe despre: emersonbarcelona 

viewscnt
Articole similare