Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Nu l-a convins pe Zidane şi pleacă de la Madrid! Două echipe din LaLiga îl vor pe fotbalistul "furat" de Real de la Manchester City

Nu l-a convins pe Zidane şi pleacă de la Madrid! Două echipe din LaLiga îl vor pe fotbalistul "furat" de Real de la Manchester City

Real Madrid

Comentarii

Brahim Diaz (21 de ani) e pe făraş de la Real Madrid. Adus în vara trecută de la Manchester City, fotbalistul nu l-a convins pe Zinedine Zidane, iar acum va fi împrumutat. AS scrie că jucătorul de acord să plece împrumut, iar două echipe din LaLiga îl au deja pe listă.

Real Madrid a "furat" unul dintre cei mai talentaţi fotbalişti ai lui Manchester City în vara trecută, pe Brahim Diaz, doar că spaniolul nu a convins în perioada petrecută până acum la formaţia de pe Santiago Bernabeu. AS scrie, vineri, că Real Madrid plănuieşte să-l împrumute pe Diaz, iar Getafe şi Real Betis îl vor pe tânărul jucător. Rămâne de văzut ce variantă va alege Brahim Diaz.

Real Madrid a plătit nu mai puţin de 17 milioane de euro pentru a-l transfera pe Brahim Diaz de la Manchester City, în ianuarie 2019.

De la transferul său la Real Madrid, Brahim Diaz a strâns doar 599 de minute în 21 de meciuri jucate în toate competiţiile la Real Madrid, timp în care a marcat de două ori şi a livrat trei pase de gol. În prezent, transfermarkt.com îi oferă o cotă de piaţă de 13,5 milioane de euro lui Brahim Diaz.

Afla mai multe despre: brahim diazplecarereal madridlaliga 

viewscnt
Articole similare