Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Nu l-am văzut pe teren!" VIDEO | Răducioiu, dezamăgit de prestaţia lui Ianis Hagi. Ce sfat îi dă

"Nu l-am văzut pe teren!" VIDEO | Răducioiu, dezamăgit de prestaţia lui Ianis Hagi. Ce sfat îi dă

Echipa națională

Comentarii

Ianis Hagi a fost în premieră titular pentru selecţionata de seniori a Românei, în partida cu Malta, câştigată cu 4-0, însă prestaţia tânărului mijlocaş de la Viitorul nu s-a ridicat la nivelul celei din finalul partidei cu Norvegia.

La final, Florin Răducioiu a vorbit despre modul în care s-a prezentat Hagi Jr, precizând că acesta mai are nevoie de timp pentru a deveni un nume important al naţionalei.

Fostul internaţional român a lansat şi un avertisment cu privire la promiţătoarea generaţie U21 a tricolorilor, care se pregăteşte de turneul final din Italia şi San Marino: "Să nu îi umflăm şi să avem răbdare cu ei!".

"Apropo de Ianis. Eu l-am lăudat, dar în seara asta nu l-am văzut pe teren. Mă aşteptam la mult mai mult din partea lui, foarte mult, mă aşteptam la o evoluţie mai convingătoare, să fie mai prezent în meci.



Man a reuşit ce nu a reuşit Ianis în 93 de minute. Mare atenţie şi cu aceşti jucători  care ne vor reprezenta la Campionatul European U21. Să nu ne grăbim, să îi aşteptăm cu calm şi să nu îi umflăm prea mult, pentru că nu e momentul.

Eu l-aş încuraja, aş juca cu el titular, dar trebuie să convingă, altfel va reveni pe banca de rezerve şi riscă să ajungă un jucător de ultimele 20 de minute
", a declarat Florin Răducioiu la Sport Report, în direct la Telekom Sport.

Afla mai multe despre: ianis hagiromaniamalta 

viewscnt
Articole similare