Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Nu-l pot conduce pe ultimul drum? Foştii colegi ai lui Martin Tudor caută soluţii să meargă la înmormântare. Ce prevede Ordonanţa Militară în plină pandemie de coronavirus

Nu-l pot conduce pe ultimul drum? Foştii colegi ai lui Martin Tudor caută soluţii să meargă la înmormântare. Ce prevede Ordonanţa Militară în plină pandemie de coronavirus

Special

Comentarii

Foştii colegi ai lui Martin Tudor sunt chinuiţi de gândul că ar putea să nu-l conducă pe fostul portar pe ultimul drum, din cauza restricţilor impuse pentru a împiedica răspândirea coronavirusului. Martin Tudor a murit luni dimineaţa, după ce a suferit un infarct.

Martin Tudor a trecut în nefiinţă la doar 43 de ani. Fostul portar al Stelei şi al lui CFR Cluj a suferit luni dimineaţa un infarct, la Reşiţa, unde locuia. Familia a chemat imediat ambulanţa, însă Tudor n-a răspuns la manevrele de resuscitare şi medicii au constat decesul.
 
Foştii săi colegi, dar şi apropiaţii sunt devastaţi de această tragică veste. Şi mai trist este că ar putea să nu-l poată conduce pe ultimul drum. În România este carantină obligatorie, din cauza pandemiei de coronavirus şi grupurile pietonale mai mari de trei persoane sunt interzise. În plus, la înmormântări nu pot asista mai mult de opt persoane.
 
Iulian Miu, care a fost foarte bun prieten cu Martin Tudor, spune că a discutat cu foştii colegi despre cum ar putea rezolva această problemă şi caută în continuare o soluţii pentru a merge la Reşiţa:
 
”Chiar vorbeam cu foştii colegi... Nu ştiu cum o să facem să ajungem la el, din cauza restricţiilor din perioada asta cu coronavirusul. E tragic”, a spus Miu pentru Telekom Sport. 

Ce prevede Ordonanţa Militară în cazul de înmormântare

Potrivit ultimei Ordonanţe Militare, la o înmormântare nu pot participa mai mult de opt persoane, ca măsură pentru împiedicarea răspândirii cazurilor de coronavirus. 
 
„Se pot oficia acte liturgice/religioase cu caracter privat (botez, cununii, înmormântări), la care pot participa maximum 8 persoane, cât şi împărtăşirea credincioşilor bolnavi la domiciliul acestora”, se arată în ordonanţa militară.
 

 

Afla mai multe despre: martin tudor 

viewscnt
Articole similare