Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Nu-l recomandă nimic!” Pleşan, atac dur la Bergodi: ”Trebuie să demisioneze. S-a făcut de râs, a fost o ruşine la Tibilisi!”

”Nu-l recomandă nimic!” Pleşan, atac dur la Bergodi: ”Trebuie să demisioneze. S-a făcut de râs, a fost o ruşine la Tibilisi!”
Comentarii

În direct la Telekom Sport, Mihăiţă Pleşan l-a atacat pe Cristiano Bergodi, actualul antrenor al Universităţii Craiova

”Pe el nu îl recomandă nimic ca să fie la o echipă de titlu” a început Pleşan, atacurile la adresa antrenorului italian. ”Dacă stăm puţin şi ne aducem aminte, a venit de la o echipă care în 21 de meciuri a făcut 8 puncte. Era pe ultimul loc. Şi echipa aia nu ştia cum să scape de el. Şi tu îl iei să câştige campionatul?” a continuat fostul mijlocaş din Bănie.

”El a avut două meciuri importante de când a venit. Cel cu CFR, când a pierdut titlul, şi cel de aseară. În amândouă mi s-a părut depăşit. Eu am zis că la o echipă, în proporţie de 50% contează antrenorul şi un lider, un căpitan care să tragă în momentele grele, să trezească în timpul meciului echipa pe teren. Craiova nu are nici una, nici alta. Se întâmplă să pierzi, dar să pierzi cu capul sus” a mai spus Mihăiţă Pleşan, în direct la Telekom Sport.

Fostul mijlocaş al oltenilor spune că eliminarea în faţa echipei din Georgia l-a luat prin surprindere: ”Eu mai am foşti colegi cu care am jucat în Rusia, m-au sunat şi le ziceam că nu au nicio şansă. Şi aseară mă sunau şi râdeau de mine, după meci. "Craiova ta, Craiova ta ", ce ziceai? Te-ai făcut de râs. Aseară a fost o ruşine.

(n.r Bergodi ar trebui să demisioneze?)
Categoric! Ai pierdut campionatul, ai avut o finală... acum toată lumea spunea că nu ai voie să pierzi... eu nu am nimic cu el personal, dar nu e antrenor de titlu”
a mai spus Pleşan, la Sport Report.

Mihăiţă Pleşan a jucat pentru FC U Craiova între 2000 şi 2005. Ulterior a mai trecut pe la Dinamo, Poli Timişoara, Steaua, Volga Novgorod şi U Craiova. Pleşan are 7 selecţii în prima reprezentativă şi un singur gol marcat, contra Germaniei, într-un meci amical disputat în Giuleşti.

Afla mai multe despre: bergodipleşan 

viewscnt
Articole similare