Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Nu-l simpatizez, dar are valoare! Joacă într-un campionat de 7 ori mai puternic decât cel românesc!”. Şumudică apără un fotbalist de Naţională

”Nu-l simpatizez, dar are valoare! Joacă într-un campionat de 7 ori mai puternic decât cel românesc!”. Şumudică apără un fotbalist de Naţională

Stranieri

Comentarii

Transferul lui Nicolae Stanciu de la Sparta Praga la Al Ahli a stârnit multe controverse. Criticat pentru faptul că a ales să joace în Arabia Saudită, decarul echipei naţionale este apărat de Marius Şumudică.

Actualmente la Al Shabab, în acelaşi campionat, Şumudică vorbeşte la superlativ despre Stanciu, deşi recunoaşte că nu îl simpatizează foarte mult pe internaţionalul român: ”Nivelul din Arabia Saudită este de 7 ori peste nivelul din România la ora actuală. Iar dacă Stanciu juca în România la orice echipă de aici, era chemat la echipa naţională şi îl făceam pe Stanciu cel mai mare. Păi Stanciu joacă în spatele a doi atacanţi, unul Soma, titular în naţionala Siriei şi unul Geanini care au cotă pe piaţă amândoi 20 de milioane de euro. La noi nu ştiu dacă strângi toată echipa de pe la vreun club să aibă o astfel de valoare. Stanciu este un tip pe care nu-l simpatizez aşa extraordinar dar trebuie să îi recunoaştem valoarea. Este un fotbalist de valoare, este numărul 10 în momentul de faţă al ehcipei naţionale, chiar dacă a jucat la FCSB, un jucător care îşi pune amprenta în jocul oricărei echipe. Iar în momentul de faţă joacă la Al Ahli, o echipă care nu a avut un sezon aşa de bun dar care a fost angrenată pe 4 sau 5 fronturi, King Cup, campionat, este în Champions League acum cu şanse de a se califica mai departe, de a ieşi din grupe, a fost în Arabian Cup, deci nu e uşor” a explicat Marius Şumudică.

Şumudică i-a fost antrenor lui Nicolae Stanciu în perioada FC Vaslui. Este cu atât mai surprinzător că tehnicianul s-a confesat că nu-l simpatizează prea tare pe actualul decar al Naţionalei, în condiţiile în care Şumudică l-a desemnat pe tânărul Stanciu la acea vreme să bată un penalty decisiv pe Giuseppe Meazza, în Inter - FC Vaslui 2-2.

Sub comanda lui Marius Şumudică, Nicolae Stanciu a evoluat în 13 meciuri. Două dintre ele au fost în preliminariile Uefa Champions League, iar alte două în Europa League cu Fenerbahce. În Liga 1, Stanciu a bifat 9 meciuri cu Şumudică antrenor şi a reuşit o pasă de gol.

  • 9 meciuri a bifat Nicolae Stanciu la Al Ahli Jeddah de când a fost transferat de la Sparta
  • Românul are 1 gol şi 3 pase decisive pentru noua sa echipă
  • 21 de selecţii în echipa reprezentativă adună Stanciu şi 7 goluri

Afla mai multe despre: marius şumudicănicolae stanciu 

viewscnt
Articole similare