Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Nu-l vrea pe Neymar! Unul dintre candidaţii la funcţia de preşedinte al Barcelonei nici nu vrea să audă de revenirea brazilianului pe Camp Nou

Nu-l vrea pe Neymar! Unul dintre candidaţii la funcţia de preşedinte al Barcelonei nici nu vrea să audă de revenirea brazilianului pe Camp Nou

FC Barcelona

Comentarii

Victor Font, considerat de mulţi favorit la funcţia de preşedinte al FC Barcelona, nu vrea să-l readucă pe Neymar (28 de ani) pe Camp Nou în cazul în care va câştiga alegerile prezidenţiale.

Deşi unul dintre cei mai buni fotbalişti din ultimii ani la FC Barcelona, plecat la PSG între timp, Neymar nu e dorit de toată lumea înapoi pe Camp Nou. Jurnalistul spaniol Alfred Martinez, apropiat de FC Barcelona, susţine că, în cazul în care Victor Font va câştiga alegerile pentru scaunul de preşedinte de pe Camp Nou, acesta nu-l va readuce pe Neymar în tricoul blaugrana.

Neymar a plecat de la FC Barcelona la PSG în august 2017, într-o tranzacţia-record de 222 de milioane de euro, care l-a transformat în cel mai scump fotbalist din istorie.

Victor Font, principalul favorit la funcţia de preşedinte la Barcelonei!

Odată plecat, Josep Mari Bartomeu a lăsat liber scaunul de preşedinte al Barcelonei, iar acum vor fi organizate alegeri prezidenţiale pe Camp Nou. Data exactă încă nu a fost stabilită, însă deja mai mulţi oameni şi-au anunţat candidatura. Victor Font, printre aceştia, e considerat marele favorit să iasă preşedinte după ce membri-socios îşi vor exprima votul.

Font a anunţat că, dacă va fi ales preşedinte al Barcelonei, antrenorul catalanilor va fi numit Xavi Heranandez, fostul fotbalist legendar de pe Camp Nou.

Afla mai multe despre: victor fontneymarfc barcelona 

viewscnt
Articole similare