Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Nu le e teamă că se vor face de râs în Slovenia | Detalii despre obiectivul principal al FCSB în actualul sezon

Nu le e teamă că se vor face de râs în Slovenia | Detalii despre obiectivul principal al FCSB în actualul sezon

UEFA Europa League

Comentarii

Înttrebat dacă ar fi o dramă ratarea calificării în grupele Europa League, Nicolae Dică a spus că ar fi o dezamăgire, pentru că banii primiţi de la UEFA ar asigura o parte din bugetul echipei în acest sezon.

"Dramă e atunci când se întâmplă un deces, dar ar fi o dezamăgire să nu intrăm în grupe, ar trebui să avem o altă atitudine începând cu meciul acesta. Trebuie să luăm fiecare meci în parte, pobiectivul principal este calificarea în grupele Ligii Europa, pentru că de acolo vin banii, apoi avem timp să ne gândim şi la meciul cu Dinamo”, a mai spus Dică.

"E o partidă foarte importantă pentru noi, avem obiectiv calificarea în frupele Ligii Europa. Rudar e o echipă bună , căreia îi place să aibă posesie, căreia îi place şi jocul pe contraatac, cu jucători de viteză de la mijloc în sus. Sunt preocupaţi mereu să aibă posesia", a mai spus antrenorul.

 FCSB va întâlni formaţia Rudar Velenje, joi, de la ora 18.30, în deplasare, în turul doi preliminar al Ligii Europa, şi în 2 august, de la ora 21.30, la Bucureşti, în partida retur.

Afla mai multe despre: europa leaguerudarfcsb 

viewscnt
Articole similare