Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

„Nu luăm la mişto echipa naţională”. Continuă contrele dintre Daniel Pancu şi Adrian Mutu | VIDEO

„Nu luăm la mişto echipa naţională”. Continuă contrele dintre Daniel Pancu şi Adrian Mutu | VIDEO

CSM Poli Iași

Comentarii

Daniel Pancu nu cedează în faţa lui Adrian Mutu. După ce selecţionerul naţionalei de tineret a avut o replică acidă la propunerea antrenorului Politehnicii Iaşi de a îl convoca pe Răzvan Onea, „Pancone” a avut o nouă reacţie.

Pe 9 octombrie, tricolorii U21 vor întâlni Ucraina, în deplasare, iar pe 13 octombrie vor evolua la Giurgiu, cu Malta, în preliminariile EURO 2021. Pentru această acţiune, Adrian Mutu a convocat 24 de jucători, printre care nu se numără şi Răzvan Onea (22 de ani).

„Nu prea am înţeles ce a declarat Adi. Ceva la mişto, că nu poţi să iei la mişto naţionala României... Nu ştiu contextul, pentru că şi eu am mai dat declaraţii d-astea şi mi-au fost scoase din context.

Meseria lui de selecţioner este să convoace cei mai în formă jucători ai momentului, pe stilul lui de joc. Treaba noastra este să antrenăm jucătorii şi să propunem oricând. Şi dacă propuneam zce jucători, era dreptul meu, pentru că sunt jucători pe care îi antrenez, jucători români de care fotbalul românesc trebuie să beneficieze”, a declarat Daniel Pancu la conferinţa de presă de dinaintea meciului cu U Craiova.

Din lotul convocat pentru dubla cu Ucraina şi Malta, Boboc, Haruţ şi Vlădoiu pot îndeplini rolul de fundaş dreapta, cel pe care evoluează şi Onea.

„E problema lui, nu mă bag eu în selecţia lui. Doar să ştie că Onea este la o echipă de pe locul 3 din campionatul României, o echipă clasată mai sus decât alţi jucători pe care el îi convoacă. Atât. Deci nu luăm la mişto echipa naţionala României, în niciun caz.”, a adăugat antrenorul lui Poli Iaşi.

În schimb, Daniel Pancu aplaudă decizia lui Mirel Rădoi de a îl convoca la naţionala României de seniori pe portughezul naturalizat Mario Camora.

„Am fost de acord de la început cu naturalizarea lui . Un jucător extraordinar - valoare, experienţă, tot ce vrei. E un real câştig pentru echipa naţională”, a încheiat Pancu.

Afla mai multe despre: iasiliga 1echipa nationala 

viewscnt
Articole similare