Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Nu m-a sunat nimeni din conducere”. Revolta unui jucător alungat de la FCSB: ”Am fost trimis la echipa a doua. Normal era să mă anunţe”

”Nu m-a sunat nimeni din conducere”. Revolta unui jucător alungat de la FCSB: ”Am fost trimis la echipa a doua. Normal era să mă anunţe”

FCSB

Comentarii

Alungat de la FCSB, un fotbalist se revoltă. A petrecut prima jumătate de sezon la formaţia bucureşteană, dar în iarnă Gigi Becali l-a trimis înapoi la echipa de la care l-a cumpărat în vară. La momentul respectiv, patronul roş-albaştrilor a scos din buzunar un sfert de milion de euro.

Marco Dulca a avut o perioadă dificilă la FCSB, acolo unde a petrecut doar jumătate de sezon.

Luat în august 2022 de la Chindia Târgovişte, cu 250.000 de euro, mijlocaşul nu a adunat decât 13 partide în tricoul roş-albastru, nemulţumindu-l în repetate rânduri pe Gigi Becali, care a decis să nu se mai bazeze pe serviciile sale.

Prin urmare, în perioada de transferuri din iarnă, Marco Dulca a fost trimis înapoi la Chindia, nu înainte de a fi ”retrogradat” şi la echipa a doua a FCSB-ului, după cum dezvăluie chiar jucătorul.

Revenit la formaţia dâmboviţeană, Dulca a bifat deja zece partide pentru Chindia în acest retur, adică exact numărul de meciuri pe care l-a strâns şi la FCSB în Superligă.

Marco Dulca: ”Nu vorbeau cu mine, nu m-a sunat nimeni din conducere. Am fost trimis la echipa a doua”

Mijlocaşul s-a arătat nemulţumit de felul în care a fost îndepărtat de la FCSB, arătându-i cu degetul pe cei din conducerea bucureştenilor.

”A fost greu pentru mine. Am fost trimis la echipa a doua, înaintea acelui meci cu FC Botoşani, din Cupa României. Eu citeam doar presa, de acolo ştiam ce se întâmplă. Nimeni nu vorbea cu mine, nu m-a sunat nimeni din conducere.

Nu mă refer aici la domnul Gigi Becali, poate să te sune oricine, că sunt foarte mulţi acolo. Aşa era normal, ‘Uite, nu mai avem nevoie de tine’.

După ce s-a terminat acel meci cu Botoşani am plecat acasă, pentru că am primit un mesaj prin care eram anunţaţi că avem liber până pe 5 ianuarie. Nu este adevărat că nu am vrut să reziliez, pentru că eu nu vorbisem cu nimeni.

Am stat acasă o perioadă după care am sunat, că deja mă presa timpul şi voiam sa văd ce fac în continuare. Mi s-a spus că nu mai fac parte din lot şi asta a fost. Normal era să mă anunţe, nu era nicio supărare”, a declarat Dulca, în cadrul unui podcast.

Recent, un alt fost jucător al FCSB-ului a avut reproşuri pentru Gigi Becali şi restul conducerii roş-albaştrilor.

Afla mai multe despre: fcsbchindiamarco dulca 

viewscnt
Articole similare