Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Nu mă consider titular de drept". Salt uriaş făcut de "santinela" cu care FCSB şi-a transformat jocul: "Am visat să ajung aici" | EXCLUSIV

"Nu mă consider titular de drept". Salt uriaş făcut de "santinela" cu care FCSB şi-a transformat jocul: "Am visat să ajung aici" | EXCLUSIVgalerie foto

FCSB

Comentarii

Într-un interviu exclusiv acordat Orange Sport, Mihai Lixandru (22 de ani) a vorbit despre situaţia în care se află în acest moment la echipa "roş-albastră", unde a reuşit să se impună şi să impresioneze, deşi nu era unul dintre jucătorii în care se puneau mari speranţe la începutul actualei stagiuni.

Mihai Lixandru este unul dintre oamenii de bază ai FCSB, cu care echipa lui Mihai Pintilii şi Elias Charalambous şi-a transformat jocul, însă mijlocaşul rămâne cu picioarele pe pământ. Crescut la academia FCSB, Lixandru a devenit o adevărată "santinelă", cu evoluţii excelente la mijlocul terenului.

Mihai Lixandru rămâne cu picioarele pe pământ: "Sunt în cel mai bun moment al vieţii, dar nu mă consider un titular de drept la FCSB"

Cu toate că joacă în mod constant bine şi i-a fost mărit contractul de către Gigi Becali, care şi-a arătat aprecierea faţă de evoluţiile sale, Mihai Lixandru nu se consideră un titular de drept la FCSB şi a declarat că aşteaptă să vadă, în vestiar, dacă va juca sau nu într-un meci.

Lixandru a spus că se află în cel mai bun moment al vieţii şi îşi doreşte să ajungă şi mai sus, iar pentru asta munceşte în fiecare zi 100% la antrenamente. Prin titularizarea lui Lixandru, FCSB joacă un sistem mai defensiv, cu doi mijlocaşi în faţa apărării, Şut-Lixandru, cu Darius Olaru mai avansat.

"Sincer, sunt în cel mai bun moment din viaţa mea, aici am visat să ajung, să joc cu stadioane pline, să mă bat pentru trofee. Poate nu credeam, mai ales cum am început în Liga I, la Mediaş, la Mioveni, şi ce să zic, sunt recunoscător şi încerc să rămân cu picioarele pe pământ şi să muncesc din ce în ce mai mult şi, ca oricine, îmi doresc şi eu mai mult.

Vă zic sincer că nu mă consider un titular de drept, eu aştept să fie echipa pusă în vestiar, să ştiu dacă joc sau nu. mă preg la fiecare antr 100% şi sper să joc. Îmi doresc să joc, dar nu mă consider deloc un titular de drept, sunt alţi jucători cu greutate în echipă cu adevărat", a declarat Mihai Lixandru, pentru Orange Sport.

Mihai Lixandru a jucat 31 de meciuri (1986 de minute) în toate competiţiile sezonului la FCSB, timp în care a marcat o dată.

  • 700.000 de euro este cota de piaţă a lui Mihai Lixandru în prezent, potrivit specialiştilor de la transfermarkt.com

Afla mai multe despre: mihai lixandrufcsbsuperliga 

viewscnt
Articole similare