Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

„Nu mai aplauda când ratez”. O nouă reacţie incredibilă a Simonei Halep la adresa lui Darren Cahill

„Nu mai aplauda când ratez”. O nouă reacţie incredibilă a Simonei Halep la adresa lui Darren Cahill

Simona Halep

Comentarii

Simona Halep, locul I WTA, a pierdut finala turneului de categorie Premier 5 de la Cincinnati, după ce a fost învinsă, duminică, de olandeza Kiki Bertens, locul 17 WTA, cu scorul de 2-6, 7-6 (6), 6-2. La 6-5, în tie-break-ul setului secund, Halep a ratat o minge de meci. Halep a mai jucat finala competiţiei în 2015 şi 2017, dar nici atunci nu a reuşit să cucerească trofeul.

Sportiva noastră a solicitat un time-out la scorul de 1-4 în setul secund pentru Bertens. Chiar dacă nu a avut atitudinea potrivită faţă antrenorul său, Halep se pare că a înţeles mesajul, revenind la 4-4 şi ducând setul în tie-break. 

"Ce fac gresit?", a inceput Simona discutia. "Trebuie sa ai rabdare, sa o tii acolo in spatele terenului, tu dupa ce ai castigat primul set totul s-a schimbat, pune mult spin in minge, mai ales pe forehand. Primul serviciu e important, chiar daca stai cativa pasi in spate pe teren", i-a explicat Cahill.

"Nu mai aplauda cand ratez game-urile!", s-a plans Simona.

"Sigur, nicio problema. Gandeste-te ca nu exista tabela de marcaj, nu exista scor, nu ai presiune, stii ce ai de facut, impinge-o mult in spatele terenului, joac-o mult pe backhand, este totul ok, va fi foarte bine Simona", a fost reactia lui Darren.

Afla mai multe despre: simona halepdarren cahillteniswta 

viewscnt
Articole similare