Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Nu mai e cale de întoarcere. Reacţia lui Mihai Stoica în momentul în care a fost întrebat despre Alibec

Nu mai e cale de întoarcere. Reacţia lui Mihai Stoica în momentul în care a fost întrebat despre Alibec

Superliga

Comentarii

Mihai Stoica a lăsat de înţeles că nu mai există nicio şansă ca Denis Alibec să mai continue la FCSB. Atacantul de 27 de ani a fost pus pe lista de transferuri şi FCSB ar fi de acord inclusiv cu varianta împrumutului.

Denis Alibec nu s-a prezentate la reunire şi la vizita medicală şi sunt şanse extrem de mici să mai continue la FCSB. Atacantul de 27 de ani a fost sancţionat după mai multe episoade de indisciplină, dar şi din cauza formei slabe pe care a arătat-o în sezonul care s-a încheiat.

Alibec a fost pus pe lista de transferuri, dar până acum n-a venit nimeni cu vreo ofertă concretă. De ceea FCSB ar fi de acord chiar şi cu un împrumut. Întrebat dacă mai există vreo şansă de împăcare, Mihai Stoica a lăsat de înţeles că lucrurile au fost lămurite şi nu mai există cale de întoarcere:

”Cred că nu mai are rost să mai discutăm, s-a discutat destul. (n.r. întrebat dacă va mai primi o şansă) Cred că s-a discutat destul şi nu mai are rost să discutăm”, a declarat Mihai Stoica pentru Telekom Sport.

Afla mai multe despre: denis alibecmihai stoicafcsbliga 1 

viewscnt
Articole similare