Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Nu mai există dubii! Federaţia Daneză de Handbal a primit aprobarea pentru organizarea "Europeanului" feminin din luna decembrie

Nu mai există dubii! Federaţia Daneză de Handbal a primit aprobarea pentru organizarea "Europeanului" feminin din luna decembrie

Handbal

Comentarii

După ce Norvegia s-a retras prematur din organizarea Campionatului European feminin de handbal, au existat dubii că Danemarca va reuşi să obţină toate aprobările şi va duce de una singura această responsabilitate.

Federaţia Daneză de Handbal (DHF) a primit acordul din partea Guvernului de la Copenhaga de organizare şi a partidelor ce erau atribuite Norvegiei, chiar dacă, la un moment dat, acest lucru nu părea posibil. Astfel, în perioada 3-20 decembrie, Danemarca va găzdui întregul turneu final.

"Protocoalele sanitare vor fi înăsprite. Nu este uşor să organizezi un eveniment internaţional major în mijlocul unei crize globale de sănătate. DHF se concentrează pe un protocol strict şi o responsabilitate imensă revine Comitetului de organizare al Campionatelor Europene. Autorităţile sanitare vor oferi, de asemenea, sfaturi suplimentare cu privire la organizarea turneului", declara ministrul Culturii din Danemarca, în urmă cu câteva zile.

Naţionala României face parte din Grupa D şi va juca la Kolding, alături de Germania, Polonia şi Norvegia.

Afla mai multe despre: handbal 

viewscnt
Articole similare