Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Nu mai puneţi întrebări de acest gen, că mă depăşesc!" Hagi, reacţie vehementă la conferinţa de presă. Întrebarea care l-a deranjat pe "Rege"

"Nu mai puneţi întrebări de acest gen, că mă depăşesc!" Hagi, reacţie vehementă la conferinţa de presă. Întrebarea care l-a deranjat pe "Rege"

Echipa națională

Comentarii

Gică Hagi (54 de ani) a răbufnit la conferinţa de presă de după victoria Viitorului cu FC Voluntari, 2-1. Întrebarea care l-a scos din sărite pe "Rege" a fost legată de prezenţa lui Constantin Budescu (30 de ani) la echipa naţioanlă a României. Managerul tehnic al Viitorului e încă supărat pe FRF pentru că n-a fost invitat la ceremonia tragerii la sorţi a grupelor Euro 2020, care a avut loc la Bucureşti.

Budescu are parte de o perioadă excelentă în tricoul Astrei, de la revenirea în România, iar, la conferinţa de presă, Hagi a fost întrebat dacă "Budi" ar merita să fie convocat la echipa naţională pentru meciul cu Islanda, din semifinala play-off-ului Ligii Naţiunilor.

Hagi s-a enervat: "Nu mai puneţi întrebări de acest gen, că mă depăşesc. Sunt depăşit de acest nivel. Sunt puţin depăşit de nivel şi nu o să îl mai ating niciodată. Eu sunt la Constanţa, cu copiii. Sunt la juniori. Ai vreun dubiu unde e inima mea? Ai un dubiu despre mine, ce am făcut eu? Rămân cu inima, un suporter, mă duc în tribună, o să mă vedeţi în tribună. Nu mai am nicio tangenţă. Doar ca suporter, ca tine, mă uit la meciuri. Nu mă mai vedeţi acolo.

Nu am de ce să vorbesc, nu cred că sunt capabil şi nu am nivelul să vorbesc la nivelul acesta aşa de mare. Nu sunt supărat pe nimeni, sunt supărat doar pentru o invitaţie. Nimeni nu trebuie să mă iubească, nimeni nu trebuie să ţină la mine, nimeni nu trebuie să îmi dea nimic, e chestiune doar de o invitaţie", a fost reacţia vehementă a lui Gică Hagi.



Constantin Budescu a marcat de şapte ori în Liga 1 de la revenirea la Astra şi a livrat şase pase de gol, în 12 meciuri.

  • 4 milioane de euro este cota de piaţă a lui Constantin Budescu, conform site-ului de specialitate transfermarkt.com.

Afla mai multe despre: gica hagiconstantin budescunationala 

viewscnt
Articole similare