Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

„Nu mai suport să-i văd cum pierd”. Situaţia dramatică în care a ajuns Man United. Un fost căpitan nu se mai uită la meciuri

„Nu mai suport să-i văd cum pierd”. Situaţia dramatică în care a ajuns Man United. Un fost căpitan nu se mai uită la meciuri

Manchester United

Comentarii

Manchester United este pe locul 9 în Premier League. După 13 etape, „Diavolii Roşii” au 17 puncte, iar în Europa League s-a calificat în 16-imi, dar nu a strălucit într-o grupă cu Alkmaar, Partizan şi Astana. Rezultatele gigantului englez îl dezamăgesc pe Antonio Valencia, care nu se mai poate bucura de meciurile fostei sale echipe.

Antonio Valencia (34 de ani) a plecat în această vară de la Manchester United după ce a petrecut zece ani pe Old Trafford. Ecuadorianul joacă acum pentru  L.D.U. Quito, dar nu îi poate scoate din suflet pe „Diavolii Roşii”. 

Fotbalistul de bandă dreaptă are în palmares cu United două titluri, o Cupă a Angliei, două Cupe ale Ligii Angliei, trei Supercupe ale Angliei şi un trofeu Europa League. 

Man United nu mai este însă de mult echipa de altadată, lucru dovedit şi de forma arătată în acest sezon. Spre exemplu, în Premier League, linia de clasament a triplei campioane a Europei este de patru victorii, cinci egaluri şi patru remize. 

„Acum nu mă mai uit la toate meciurile lui Man United. Pentru mine e dureros. Încerc să mă uit, dar când o fac mă întristez foarte tare. United este în inima mea, la fel şi oraşul şi fanii.

Am petrecut acolo zece ani din viaţa mea, dar îmi este foarte greu să urmăresc toate aceste înfrângeri. Cu toate acestea, mi-e dor să mai joc acolo”, a declarat Antonio Valencia. 

 

 

Afla mai multe despre: manchester unitedvalencia 

viewscnt
Articole similare