Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Nu mai vrea la Milan, nu mai este dorit la Juventus şi nu va putea fi cumpărat de Chelsea. Situaţia disperată în care a ajuns Higuain

Nu mai vrea la Milan, nu mai este dorit la Juventus şi nu va putea fi cumpărat de Chelsea. Situaţia disperată în care a ajuns Higuain

Chelsea

Comentarii

Gonzalo Higuain a ajuns într-o situaţie disperată, iar forma sportivă nu are nicio legătură. Argentinianul pare să fie victima colaterală a anunţului care a zguduit lumea fotbalului vineri dimineaţă.

În cazul în care decizia luată de FIFA va fi menţinută şi după recurs, Chelsea nu mai poate face transferuri în următoarele două perioade de mercato, ceea ce înseamnă că Higuain nu mai poate ajunge la Chelsea, chiar dacă în acest moment evoluează pentru echipa antrenată de Maurizio Sarri. 

Argentinianul a fost împrumutat în această iarnă la Chelsea, de la Juventus, după ce în prima parte a sezonului a jucat tot sub formă de împrumut la AC Milan. Higuain nu s-a acomodat foarte bine la Milano, acolo unde în locul lui a venit Piatek şi l-a făcut uitat imediat pe fostul golgheter din Serie A. Londonezii au opţiunea de a activa transferul definitiv al lui Higuain, dar odată cu interdicţia dictată de FIFA, acest lucru nu va mai fi posibil, pentru că transferul ar fi înregistrat în fereastra din vară. 

Astfel, Higuain trebuie să se întoarcă la Juventus, doar că acolo nu mai este dorit, odată cu venirea lui Cristiano Ronaldo, acesta fiind şi motivul împrumutului la Milan. Pe lângă Ronaldo, în atacul "bătrânei doamne" mai poate juca şi Mandzukic, care face din nou un sezon excelent, dar şi Paolo Dybala. 

Aşadar, dacă interdicţia primită de Chelsea nu va fi ridicată, argentinianul, dorit insistent de Maurizio Sarri pe Stamford Bridge, se află într-o situaţie dificilă şi cel mai probabil îşi va căuta o nouă echipă din vară. 

Afla mai multe despre: higuainchelseatransfer 

viewscnt
Articole similare