Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Nu mai vreau să-l văd la echipă. La juniori de acum". Dat afară de Gigi Becali, jucătorul face senzaţie într-un campionat din Europa

"Nu mai vreau să-l văd la echipă. La juniori de acum". Dat afară de Gigi Becali, jucătorul face senzaţie într-un campionat din Europagalerie foto

Fotbal

Comentarii

Din seria jucătorilor "executaţi" de Gigi Becali, evidenţiem un jucător care are un început de sezon excelent. Este vorba de fundaşul stânga brazilian, Guilherme Sitya, legitimat la Jagiellonia Bialystok din Polonia.

Ajuns la 29 de ani, Guilherme Sitya trece prin cea mai bună perioadă a carierei sale. Formaţia sa, Jagiellonia Bialystok, este locul 2 în Ekstraklasa, după 7 runde, cu doar un punct în spatele liderului Slask Wroclaw. Brazilianul Guilherme a fost titular şi integralist în 5 din cele 7 etape, unde a reuşit să servească pe tavă colegilor săi trei pase de gol, în victoriile cu Korona Kielce şi Gornik Zarbrze. Guilherme poate poate umărul la primul titlu de campioană a Poloniei pentru formaţia din Bialystok din istorie. Cota de piaţă a brazilianului este de 900.000 de euro.

Gigi Becali l-a dat afară de la FCSB, după un meci cu Dinamo.

Brazilianul Guilherme Sitya a ajuns în România în anul 2012, la Concordia Chiajna, după mai multe încercări în ţara sa natală, la cluburi obscure. Se impune ca titular la gruparea ilfoveană şi este achiziţionat rapid de Petrolul Ploieşti. Urmează două sezoane excelente pentru Petrolul, cu peste 80 de meciuri, şi este împrumutat în liga secundă din Germania, la Greuther Furth. Germania nu este România, şi îşi cere transferul. Gigi Becali îl convinge să vină la FCSB, fiind unul din fundaşii lui favoriţi din ultimele sezoane. Între 2014 şi 2016 a jucat pentru FCSB, însă despărţirea nu a fost una ambiabilă. După câteva evoluţii mai modeste, Gigi Becali se decide să taie în carne vie şi începe cu Guilherme.

"Să nu-l mai văd pe Guilherme, să-l văd la juniori de acum înainte! Mintea lui nu e la fotbal. Decât cu el, mai bine joc fără fundaş stânga”, a spus Becali, după o înfrângere cu rivala Dinamo Bucureşti, scor 1-3.

Mai ai câteva secunde libere? Vezi şi postările de pe Instagram Telekom Sport!

Afla mai multe despre: fotbal 

viewscnt
Articole similare