Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Nu merge cu discursul ăsta că mâncăm salam". Rapid, moment crucial în privinţa băncii tehnice după promovare. Mihai Iosif, analizat EXCLUSIV

"Nu merge cu discursul ăsta că mâncăm salam". Rapid, moment crucial în privinţa băncii tehnice după promovare. Mihai Iosif, analizat EXCLUSIV

Rapid

Comentarii

Mihai Iosif a reuşit să producă schimbarea în bine a Rapidului, după ce a revenit pe bancă, iar acum clubul îşi va trasa strategia pentru Liga 1. Basarab Panduru este rezervat în privinţa rămânerii tehnicianului şi în prima ligă.

Basarab Panduru, despre Rapid şi Mihai Iosif: "Nu mai merge cu am mâncat salam, ne-am adunat"

Fostul fotbalist a transmis un semnal de alarmă pentru giuleşteni. Basarab Panduru i-a urmărit discursurile motivaţionale ale lui Mihai Iosif şi a concluzionat că acestea nu sunt suficiente la meciurile din Liga 1. 

De asemenea, a făcut o paralelă cu cariera de antrenor a lui Maradona şi a dat-o exemplu pe UTA Arad: "UTA a reuşit din primul an să arate oarecum bine, să transfere jucători buni, din start a înţeles ce înseamnă şi chiar şi aşa a avut probleme. Şi la Rapid se vor schimba anumite lucruri. Nu voi spune nimic din seara asta (n.r. - luni), îi voi lăsa să se bucure, pentru că eu cred că e mai corect, dar de mâine...

Cu unul dintre noi în prima ligă (n.r. - cântecul fotbaliştilor rapidişti pentru Mihai Iosif), nu ştiu. Trebuie să judeci normal, cu mintea, nu sentimental, că altfel nu faci treabă. Poate face treabă, dar nici nu prea pot să vorbesc, nu-l cunosc. Pare aşa că despre fotbal toată lumea vorbeşte. Ştiu că în Liga 1 e altceva. Mi-am adus aminte de Maradona la Sinaloa, filmul, documentarul, păstrând proporţiile. Mereu a luat echipa de pe ultimele locuri apoi a dus-o până în finală şi trebuia să joci fotbal acolo, că erau ăia buni acolo, nu mai mergea doar din gură. Şi nu a reuşit niciodată. 

Nu merge cu discursul ăsta că mâncăm salam. La prima ligă ai nevoie de tactică, de jucători. Nu mai merge cu am mâncat salam, ne-am adunat. Ai nevoie de minte, strategie, ai nevoie de multe lucruri", a declarat expertul Telekom Sport.  

Rapid a revenit în Liga 1 după şase ani, după ce Mihai Iosif a preluat echipa în a doua parte a sezonului din Liga 2 şi a promovat-o direct, de pe locul secund, din spatele lui FC U Craiova. 

Afla mai multe despre: mihai iosifrapidbasarab pandurucornel dinu 

viewscnt
Articole similare