Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Nu merităm să jucăm în Champions League”. Klopp îşi demolează jucătorii, după un nou meci acasă fără victorie

”Nu merităm să jucăm în Champions League”. Klopp îşi demolează jucătorii, după un nou meci acasă fără victorie

Liverpool

Comentarii

Liverpool a primit vizita lui Newcastle în etapa cu nuymărul 33 a Premier Leqague. ”Cormoranii” au condus mai tot meciul, dar au fost egalaţi în minutul 90+5 de Joe Willock, jucător împrumutat pe Tyneside de Arsenal.

În urma unui noi rezultat dezamăgitor acasă, Jurgen Klopp i-a desfiinţat pe jucătorii săi. Antrenorul ce i-a adus lui Liverpool primul trofeu Premier League nu mai poate găsi o formulă învingătoare pentru echipa sa. Acesta s-a arătat dezamîgit de prestaţia echipei sale şi a recunoscut că nu mai vede şanse pentru baieţii săi să prindă un loc de Champions League

Klopp îşi demolează jucătorii, după un nou meci acasă fără victorie

”Împotriva ultimelor şase clasate, am obţinut doar cinci puncte pe Anfield ceea ce nu este deloc în regulă, cu tot respectul. În mod normal este ok să mai şi ratezi, se întâmplă la toate echipe mai mari, dar în situaţia noastră este prea mult şi nu pot accepta asta, ca să fiu sincer.

Nu cred că e posibil să-ţi creezi mai multe ocazii decât noi azi şi să nu câştigi. Nu mai avem nimic de pierdut acum. Urmează să jucăm în deplasare la Manchester United, aşa că pare puţin probabil să mai obţinem un loc de Liga Campionilor. După ce am vazut astăzi, nu merităm să jucăm în Champions League”, a declarat Klopp, în urma dezamăgirii cu Newcastle.

”Cormoranii” au fost eliminaţi din Cupa Angliei, Cupa Ligii şi Liga Campionilor, astfel că nu vor mai disputa decât meciuri în campionat până la finalul sezonului. Cu cinci partide rămase, Liverpool se află la un punct de Chelsea şi West Ham, locurile patru şi cinci, care vor juca între ele sâmbătă seara.

Afla mai multe despre: liverpooljurgen kloppliverpool newcastlepremier league 

viewscnt
Articole similare