Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Nu mi-am imaginat că acest moment va veni!" Mesaj emoţionant transmis de Adrian Stoian înainte să semneze cu FCSB

"Nu mi-am imaginat că acest moment va veni!" Mesaj emoţionant transmis de Adrian Stoian înainte să semneze cu FCSBgalerie foto

Superliga

Comentarii

Adrian Stoian va deveni jucătorul FCSB în această iarnă, iar mijlocaşul de 27 de ani şi-a luat deja adio de la fanii lui Crotone, printr-un mesaj emoţionant postat pe pagina sa de Facebook.

Internaţionalul român urmează să ajungă în cantonamentul vicecampioanei din Spania şi va începe pregătirea sub comanda lui Mihai Teja.

Va fi prima experienţă în Liga 1 pentru jucătorul plecat în Italia de la 18 ani.

"Băieţi, cu mult regrec vă anunţ că a sosit momentul pe care nu mi-l imaginam. Vreau să mulţumesc clubului pentru aceşti ani minunaţi. Le mulţumesc colegilor, fanilor minunaţi şi tuturor oamenilor fantastici pe care i-am întâlnit în timpul acestei experienţe memorabile!

La Crotone am crescut enorm nu numai ca jucător, ci şi ca om şi în acest oraş cald mi s-a născut primul copil, Hector!

A fost extraordinar să port culorile "rossoblu" şi nu voi uita niciodată data de 29 aprilie 2016 când am reuşit împreună atingerea unui ţel inimaginabil: promovarea în Serie A! Vă îmbrăţişez pe toţi şi Forza Squali pentru totdeauna!
", a scris Stoian pe Facebook.

Arian Stoian a fost tentat de Gigi Becali cu un salariu lunar de 15.000 de euro pe lună. 

Mijlocaşul de 27 de ani a fost transferat de la Crotone şi a semnat pe trei ani şi jumătate. FCSB a reuşit încă un transfer interesant, Adrian Stoian, un mijlocaş care are 95 de meciuri în Serie A. Internaţionalul român vine de la Crotone şi FCSB este primul club de seniori din România la care va juca. Din sursele Telekom Sport, Stoian a fost atras de Gigi Becali cu un salariu de 15.000 de euro pe lună, adică 180.000 de euro pe sezon. Mijlocaşul de 27 de ani a primit şi 37.000 de euro la semnătură.


 

Afla mai multe despre: stoianfcsbtransfer 

viewscnt
Articole similare