Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Nu-mi venea să cred ce se întâmplă!" Emoţii de nedescris pentru Raluca Strămăturaru, după o performanţă istorică la JO 2018

"Nu-mi venea să cred ce se întâmplă!" Emoţii de nedescris pentru Raluca Strămăturaru, după o performanţă istorică la JO 2018

Jocurile olimpice

Comentarii

Raluca Strămăturaru (32 de ani) a obţinut locul 7 în proba de sanie la Jocurile Olimpice de iarnă de la PyeongChang, ceea ce reprezintă cea mai bună performanţă a României la actuala ediţie şi totodată cea mai importantă realizare din ultimii 24 de ani.

Clasată pe locul 10 după primele două manşe care au avut loc luni, sportiva română a reuşit să mai urce un loc, în manşa a treia, iar în finală a reuşit un timp de 46,681 de secunde, la 233 de miimi de secundă de câştigătoarea manşei, germana Dajana Eitberger (46.448). Cu timpul total de 3:06.288, românca a fost a şaptea la general.

”Sincer, nu-mi venea să cred ce se întâmplă. La un moment dat a trebuit să mă sprijin, pentru că aveam emoţii mari!

A fost super greu, mă bucur că am reuşit să mă concentrez şi să-mi stăpânesc emoţiile. Am făcut patru manşe curate, ceea ce mi-am şi propus. Acest loc 7 reprezintă încununarea muncii mele, mi-am dorit foarte mult să fac un rezultat bun, s-a întâmplat acum şi nu pot decât să fiu foarte fericită şi mulţumită. Pista este una dificilă şi s-a văzut că nu iartă. Sunt convinsă că acum lumea a văzut ce înseamnă sanie, ce înseamnă sporturile de iarnă şi poate vom fi sprijiniţi mai mult. Este un rezultat care mă face să merg mai departe”, a declarat Raluca Strămăturaru imediat după încheierea probei, conform ProSport.



Ioan Apostol şi Liviu Cepoi terminau finala în proba de dublu sanie pe locul 6 la Jocurile Olimpice din 1994.

Afla mai multe despre: raluca stramaturarudeclaratie 

viewscnt
Articole similare