Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Nu-mi vine să cred. Am dat şuturi în ei şi trecea mingea pe lângă poartă". Andrei Burcă a găsit scuza pentru eliminarea din Champions League!

"Nu-mi vine să cred. Am dat şuturi în ei şi trecea mingea pe lângă poartă". Andrei Burcă a găsit scuza pentru eliminarea din Champions League!

CFR Cluj

Comentarii

Andrei Burcă a dat vina pe ghionion pentru eliminarea lui CFR Cluj din turul doi preliminar Champions League.

VIDEO CFR Cluj - Dinamo Zagreb 2-2 (Debeljuh 90+3, Pereira 64 / Gojak 14, Kasrati 79)

"Am avut şansa noastră, am făcut un meci bun, cu ocazii, dar aşa e la fotbal. Anul trecut am avut noroc, dar sunt dezamăgit. Nu-mi vine să cred. În acelaşi timp trebuie să ridicăm capul, pentru că avem meci în turul 3 preliminar Europa League şi trebuie să ne calificăm. Ne-a lipsit noroc, am dat şuturi în ei şi trecea mingea pe lângă poartă.

Poate aşa a vrut Dumnezeu. Am pregătit foarte bine meciul, ştiam tot. E o echipă car e a învins-o pe Atalanta cu 4-0, dar aşa a fost în seara asta. Mai avem meciuri importante. Trebuie să ne revenim, o să urmeze şi o pauză după meciul de sâmbătă din Liga 1 şi tragem tare pentru Europa League", a declarat Andrei Burcă.  

Campioana României, CFR Cluj, a fost eliminată, miercuri, în turul doi preliminar al Ligii Campionilor, după ce a fost învinsă, pe teren propriu, la loviturile de departajare, cu scorul de 8-7 (2-2 în 120 de minute de joc, 6-5 la penaltiuri), de echipa croată Dinamo Zagreb. Ardelenii au ratat un penalti şi au jucat în superioritate numerică din minutul 51.

CFR Cluj va continua competiţiile europene, urmând să evolueze în turul trei preliminar al Ligii Europa.

Afla mai multe despre: andrei burcacfr cluj dinamo zagreb 

viewscnt
Articole similare