Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Nu-mi vine să cred". Dinamo l-a făcut pe Nicolae Dică să ofere o declaraţie surprinzătoare despre rivali

"Nu-mi vine să cred". Dinamo l-a făcut pe Nicolae Dică să ofere o declaraţie surprinzătoare despre rivali

FCSB

Comentarii

Fostul antrenor şi jucător al FCSB, Nicolae Dică, deplânge situaţia clubului cu care avea cele mai aprige dueluri în perioada carierei de fotbalist.

Nicolae Dică, după Dinamo - FCSB 0-3

Dinamo rămâne pe penultimul loc în Liga 1, iar FCSB i-a mai dat o lovitură în campionat. Echipa antrenată de Toni Petrea a câştigat cu 3-0 în "Ştefan cel Mare", iar expertul Telekom Sport, Nicolae Dică, a comentat partida. 

Fostul secund nu se gândea că rivala va ajunge într-o astfel de situaţie şi crede că diferenţa se va mări faţă de locurile care asigură menţinerea în Liga 1. 

"Da, nu e o surpriză. Nu-mi vine să cred şi îmi pare rău pentru Dinamo, că a ajuns la acest nivel. Să ajungă în clasament să evite retrogradararea. E mult mai greu faţă de ultimii doi ani. În acest moment sunt la 10 puncte de U Craiova 1948. În aceste şapte etape e posibil ca distanţa să se mărească. Au program greu, joacă la Botoşani, cu Universitatea Craiova şi nu arată mai nimic. 

I-am văzut cu FC Argeş, am văzut o atitudine bună, agresivitate, ce le dă Flavius, dar după ce că n-au joc spectaculos iau şi cartonaşe roşii. Până la cartonaşul roşu a fost echilibrat. N-au jucat rău până atunci", a declarat Nicolae Dică.  

VIDEO | Dinamo - FCSB 0-3, în Liga 1

FCSB a învins, duminică seară, în deplasare, cu scorul de 3-0 (1-0), echipa Dinamo, într-un meci din etapa a XXIII-a a Ligii 1, în care gazdele au jucat în inferioritate numerică din minutul 35.

FCSB ocupă locul doi în clasamentul Ligii 1, cu 51 de puncte, cu şapte mai puţine decât liderul CFR Cluj, care însă încă nu a jucat în etapa 23. Dinamo este pe penultima poziţie, 15, cu 12 puncte, cu unul mai mult decât ultima clasată, Academica Clinceni.

 

Afla mai multe despre: nicolae dicafcsbdinamodinamo fcsb 0-3 

viewscnt
Articole similare