Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Nu, mulţumesc!" Motivul pentru care Max Allegri a refuzat să preia Realul

"Nu, mulţumesc!" Motivul pentru care Max Allegri a refuzat să preia Realul

Campionate

Comentarii

Contactat de Florentino Perez pentru a prelua banca tehnică a "Galacticilor", Allegri a respins oferta. Motivul: loialitatea pentru Juve şi pentru familie.

Conform Gazzetta dello Sport, Florentino Perez a luat legătura cu bunul său prieten Adriano Galliani, în încercarea de-al aduce pe Allegri pe Santiago Bernabeu. Acesta are contract cu "Batrana Doamnă" pană în 2020 şi ar fi dispus să-l prelungească pentru încă doi ani, intenţionand ca la sfarşitul acestei etape să poată prelua naţionala Italiei.

Răspunsul antrenorului italian a fost unul destul de ferm: "Nu, mulţumesc".  Surse din anturajul lui Massimiliano Allegri au anunţat că acesta a început deja stagiul de pregătire cu echipa torineză, refuzand Realul , dar şi alte cluburi din Europa precum PSG sau Arsenal. Italianul este convins că poate caştiga şi în noul sezon titlul pe banca celor de la Juventus.

Max Allegri doreşte să caştige alături de Juve al optulea titlu consecutiv şi nu renunţă nici la visul de a caştiga trofeul Champions League cu echipa sa.



Decizia lui Allegri a fost luată din respect pentru echipă, suporteri, dar şi pentru familia sa. Un alt motiv pentru care îşi doreşte să rămană la Torino este fiul său, Giorgio, care joacă la o echipă satelit a alb-negrilor.

 

Afla mai multe despre: allegrijuventusreal madrid,  

viewscnt
Articole similare