Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Nu ne-am făcut de râs ţara". Prima reacţie a lui Dioszegi după ce Sepsi a reuşit un moment istoric. Jucătorii vor din nou în Europa

"Nu ne-am făcut de râs ţara". Prima reacţie a lui Dioszegi după ce Sepsi a reuşit un moment istoric. Jucătorii vor din nou în Europa
Comentarii

Sepsi OSK a jucat pentru prima dată în competiţiile europene, iar patronul Laszlo Dioszegi a oferit o primă declaraţie la finalul aventurii din Conference League.

Sepsi Sfântu Gheorghe a fost eliminată, joi seară, în turul doi preliminar al Conference League, fiind învinsă de echipa din Slovacia Spartak Trnava, scor 4-3 la loviturile de departajare, în meciul retur, disputat pe teren propriu.

Reacţii dinspre Sepsi după eliminarea din preliminariile Conference League

Patronul lui Sepsi, Laszlo Dioszegi, şi-a încurajat echipa după meciul european şi a susţinut că nu e supărat: "Dacă pierdeam şi pierdeam la două goluri sau aşa ceva, poate eram supărat, dar noi suntem noi într-o ediţie de Conference League. Eu consider că nu ne-am făcut de râs ţara şi s-a văzut că am încercat să jucăm fotbal şi băieţii 120 de minute, între ghilimele, "au murit" pe teren. Şi ăsta e cel mai important, că am văzut că luptă până la ultima picătură.

 Înainte de octombrie sigur nu o să fie gata stadionul nou", a Dioszegi. 

Jucătorii abia asteaptă să revină în competiţiile europene: "La penalty-uri mereu este o loterie, noi am făcut cu antrenorul de portari o strategie, dar se pare că nu a funcţionat. Din păcate, sper că la anul să jucăm din nou în cupele europene şi să fim mai experimentaţi. Ne gândeam că din cinci executaţi măcar doi vor da cu latul, dar nu a fost aşa, strategia nu a funcţionat şi nu ne-am calificat. Clubul rămâne cu meciul istoric, pentru că e prima oară când judeţul Covasna organizează un meci european", a spus Niczuly.

"Ne pare rău că nu am reuşit să ne calificăm, în opinia mea am fost echipa mai bună. Am jucat acasă, am avut suporterii alături de noi, ceea ce este foarte important, ne pare rău că nu am reuşit să îi facem fericiţi. Tot timpul am simţit că ne putem califica şi am crezut până în ultimul moment, dar  astăzi nu a fost să fie şi regretul este destul de mare. O experienţă frumoasă, am reuşit şi noi să luăm pulsul unei competiţii europene şi sper să ne calificăm şi anul acesta şi să repetăm experienţa", a spus Tincu. 

 

Afla mai multe despre: sepsilaszlo dioszegiconference league 

viewscnt
Articole similare