Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Nu ne-am speriat” Falub după calificarea în ”optimile” Cupei României: ”Am meritat victoria”

”Nu ne-am speriat” Falub după calificarea în ”optimile” Cupei României: ”Am meritat victoria”

Fotbal

Comentarii

Formaţia Universitatea Cluj a învins, marţi, în deplasare, scor 3-2, după prelungiri, echipa U Craiova 1948, revenind de la 0-2, şi s-a calificat în optimile Cupei României. Clujenii au evoluat în inferioritate numerică din minutul 81.

”Am meritat calificarea asta pentru că am revenit de la 2-0, am avut ocazii, puteam să mai marcăm. Nu ne-am speriat. Părerea mea că nu am luat jocul în serios. Veneam după o victorie cu Petrolul 

Dacă noi nu tratăm serios meciurile vom avea probleme. Că nu avem jucători care să poată să ne câştige meciurile de unii singuri

Campionatul e prioritatea noastră. Suntem încă pe loc retrogradabil şi trebuie să ieşim de acolo. Suntem într-o situaţie disperată în campionat şi avem nevoie neapărată de puncte.

Noi am tratat serios Cupa. Din două motive: 1 - pentru că suntem U Cluj şi nu putem să ne ducem să ne prezentăm la un meci şi să ne facem de ruşine. Şi 2 - nu aveam alţi jucători. Cu care jucăm în campionat, cu ăştia jucăm şi în Cupă”, a spus Adrian Falub la finalul meciului.

În ”optimi” s-au mai calificat echipele Dinamo, Astra, Foresta Suceava, Metalul Buzău, Academica Clinceni şi FC Voluntari.

Afla mai multe despre: falubu cluju craiova,  

viewscnt
Articole similare