Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

„Nu ne gândim acum la Champions League”. Pofta de trofee a lui CSM Bucureşti, deschisă cu cinci debutante | VIDEO

„Nu ne gândim acum la Champions League”. Pofta de trofee a lui CSM Bucureşti, deschisă cu cinci debutante  | VIDEO

Handbal

Comentarii

Pauza de 175 de zile fără handbal a luat sfârşit. CSM Bucureşti şi CSM Slatina au fost adversare în sferturile de finală ale Cupei României. „Tigroaicele” s-au impus cu 34-17

Echipa lui Adrian Vasile nu se gândeşte încă la Liga Campionilor şi vrea cu orice preţ Cupa României, trofeu pe care l-a cucerit şi în 2019. În meciul cu Slatina au debutat cinci jucătoare la gruparea din Capitală: Raluca Săndulache, Diana Fînaru, Alexandrina Barbosa, Martine Smeets şi Siraba Dembele.

„Până la Champions League avem Cupa României, ceea ce este important pentru noi, nu ne gândim acum la Champions League, ne gândim să câştigăm competiţia aceasta pentru că totuşi e un trofeu pus în joc”, a declarat Denisa Dedu.

Sâmbătă, „tigroaicele" joacă în semifinale cu Gloria Buzău, în cealaltă semifinală urmând să se întâlnească Rapid şi SCM Râmnicu Vâlcea.

„Ne-a lipsit atât de mult să jucăm , să fim din nou în teren, să ne bucurăm de meseria şi pasiunea noastră în acelaşi timp. Suntem într-o situaţie atipică, am aşteptat foarte mult timp să jucăm, sunt mulţi oameni care au pus timpul lor şi cunoştinţele lor în folosul handbalului şi această Cupă a României care începe astăzi este şi un mare merit al lumii handbalistice şi al federaţiei pentru că a putut să repornească fenomenul”, a declarat antrenorul lui CSM Bucureşti, Adrian Vasile.


 

Afla mai multe despre: csm bucuresti 

viewscnt
Articole similare