Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Nu ne permitem aşa ceva la Bucureşti!" Antrenorul lui Rapid Viena îşi pregăteşte jucătorii pentru "infernul de pe Naţional Arena"

"Nu ne permitem aşa ceva la Bucureşti!" Antrenorul lui Rapid Viena îşi pregăteşte jucătorii pentru "infernul de pe Naţional Arena"

UEFA Europa League

Comentarii

Tehnicianul lui Rapid Viena, Goran Djuricin, îşi avertizează jucătorii înaintea returului cu FCSB, nemulţumit de modul în care echipa sa a tratat meciul cu Wacker Innsbruck, câştigat totuşi cu 2-1.

Djuricin e nemulţumit de lejeritatea cu care a fost tratată faza ofensivă, dar şi de spaţiile lăsate în apărare. Antrenorul austriecilor consideră că echipa a fost salvată de portarul Strebinger şi spune că astfel de erori o vor costa scump pe Rapid dacă vor fi repetate în returul cu FCSB, de pe Naţional Arena.

În tur, Rapid Viena s-a impus cu 3-1 în faţa lui FCSB.

"Victoria a fost mai mult decât meritată, dar trebuie să avem grijă în viitor. Dacă nu îl aveam pe Strebinger, jocul putea fi diferit. Trebuie să fim mult mai atenţi cu ocaziile avute, la ultima pasă, care a ajuns foarte rar unde trebuia. La Bucureşti nu ne vom permite aşa ceva. Trebuie să înscriem mai multe goluri, pur şi simplu. Trebuie să fim mai deştepţi şi să ne închidem mai bine în apărare.



Ne aşteptăm să jucăm în faţa a între 40 şi 50 de mii de spectacori acolo. Va fi ca un cazan sub presiune, ei îşi doresc să se revanşeze, dar cred că le putem demonstra că rezultatul din tur nu a fost unul norocos!
", a declarat antrenorul lui Rapid Viena, citat de Sky Sports Austria.

Afla mai multe despre: rapid vienafcsbplayoffeuropa league 

viewscnt
Articole similare