Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Nu ne preocupă pe noi”. Rapidiştii, replică pentru cei de la FCSB după ce au ieşit campioni în Superligă | EXCLUSIV

”Nu ne preocupă pe noi”. Rapidiştii, replică pentru cei de la FCSB după ce au ieşit campioni în Superligă | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

FCSB este noua campioană a României! Echipa lui Gigi Becali a învins-o pe Farul Constanţa, scor 2-1, şi astfel şi-a asigurat matematic primul loc în clasament.

FCSB a devenit campioana SuperLigii în mod matematic, după ce a învins-o pe Farul, scor 2-1, în etapa a 7-a a play-off-ului SuperLigii.

După ce ”roş-albaştrii” au pus mâna pe titlu, cei de la FCSB i-au ironizat pe cei de la Rapid, rivalii din Giuleşti. 

Onea, replică pentru cei de la FCSB: ”A fost modul lor de a sărbători”

Răzvan Onea, unul dintre jucătorii importanţi ai Rapidului în ultimele sezoane, a vorbit despre situaţia de la club, din perspectiva unui jucător de bază, dar şi despre titlul câştigat de rivala FCSB.

”(n.r. despre ironiile FCSB-iştilor după câştigarea titlului) Da, am văzut că au fost ironii, au fost şi unele înjurii, a fost modul lor de a sărbâtori, aşa au ales, mai departe e treaba lor, noi nu cred că ne preocupă prea tare cum au sărbatorit ei câştigarea titlului”, a declarat Răzvan Onea pentru Orange Sport. 

Pentru echipa pregătită de Charalambous a fost primul campionat adjudecat în noul format al primului eşalon din România - play-off, play-out. De nouă ani FCSB nu mai reuşise să câştige titlul.

Precedentul titlu al bucureştenilor data din 2015. În actualul sezon, cu trei etape înainte de final, FCSB are 49 de puncte, în timp ce Farul, locul doi, are 35.

Dacă este luat în calcul doar palmaresul după 2003, pe care FCSB îl deţine, conform deciziei instanţelor, este al şaselea titlu de campioană pentru echipa lui Gigi Becali.

  • 2005, 2006, 2013, 2014, 2015 şi 2024 sunt anii în care FCSB a triumfat în SuperLigă.

Afla mai multe despre: onearapidfcsb 

viewscnt
Articole similare