Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Nu, nu, nu!". Compagno, OUT de la FCSB!? Mihai Stoica a spus ce se întâmplă cu atacantul italian | EXCLUSIV

"Nu, nu, nu!". Compagno, OUT de la FCSB!? Mihai Stoica a spus ce se întâmplă cu atacantul italian | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

În direct la Orange Sport, Mihai Stoica (58 de ani) a întărit ideea lansată de Gigi Becali în privinţa lui Andrea Compagno (27 de ani), atacant care a devenit mai mult rezervă în acest start de de sezon la FCSB.

Preşedintele Consiliului de Administraţie de la FCSB, Mihai Stoica, a spus că nu se pune problema ca italianul, golgheterul echipei în sezonul trecut, să-şi piardă statutul în echipă, însă programul foarte aglomerat face necesară rotaţia jucătorilor.

Andrea Compagno nu-şi pierde statutul de la FCSB: "Nu există nicio problemă"

Mihai Stoica a spus că nu există nicio problemă între Gigi Becali şi Andrea Compagno, în ciuda faptului că acesta a fost folosit mai puţin în actuala stagiune la FCSB.

"A explicat foarte clar, că jucăm din 3 în 3 zile, iar un jucător de aproape 2 metri se reface mai greu la 3 zile. A fost clar că intră după pauză, nu s-a pus problema să-şi piardă statutul. E important pentru noi, iar acum ne putem prezenta cu module tactice diferite. Putem juca şi cu număr 9, şi fără număr 9. Nu există nicio problemă cu Comagno. Nu, nu, nu Gigi Becali... Avem antrenori", a spus Mihai Stoica, la Orange Sport.

Mihai Stoica, săgeţi către criticii lui Charalambous şi Pintilii

Oficialul FCSB le-a luat apărarea lui Mihai Pintilii şi Elias Charalambous, antrenorii "roş-albaştrilor" şi a spus, în legătură cu subiectul Compagno, că nu toate deciziile le ia Gigi Becali.

"Avem şi antrenori, chiar dacă unii... E chestia cu strugurii, n-a venit sezonul, dar va veni. Toată lumea îi persiflează pe antrenorii noştri, dar ştiu şi tactic să pregătească meciul şi sunt buni", a declarat Mihai Stoica, în direct la Orange Sport.

Afla mai multe despre: mihai stoicafcsbgigi becaliandrea compagno 

viewscnt
Articole similare