Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Nu pare brazilian” Rivaldinho, tăvălit de Dinu şi Panduru după înfrângerea cu CFR Cluj: ”Norocul lui e că îl cheamă ca pe taică-su”

”Nu pare brazilian” Rivaldinho, tăvălit de Dinu şi Panduru după înfrângerea cu CFR Cluj: ”Norocul lui e că îl cheamă ca pe taică-su”

Fotbal

Comentarii

CFR Cluj a învins, luni, pe teren propriu, cu scorul de 3-1 (0-1), echipa FC Viitorul, în ultimul meci al etapei a VII-a a play-off-ului Ligii I. Oaspeţii au condus cu scorul de 1-0 la pauză, după golul marcat de Rivaldinho '14. În repriza a doua gazdele au marcat de trei ori, prin Camora '57, Culio '67 (p) şi Vinicius '74, şi în urma victoriei îşi menţin avantajul de cinci puncte faţă de FCSB, cu trei etape înaintea finalului play-off-ului.

La finalul confruntării, experţii Telekom Sport au pus tunurile pe Rivaldinho, marcatorul singurului gol al Viitorului.

Panduru: Rivaldino care ce e ? Atacant?

Dinu: Nu. E brazilian. 

Panduru: Nu pare brazilian. 

Dinu: E copilul lui taică-su scăpat de la carnaval.

Panduru: Norocul lui este că a ajuns la Hagi 

Dinu: Nu. Norocul lui e că îl cheamă ca pe taică-su

Panduru: El nu are nicio treabă săracul, dar a venit acum în echipa asta care îi aduce mingi acolo în faţa porţii şi din când în când o mai bagă în poartă.

Rivaldinho a semnat în ianuarie cu Viitorul, unde a venit sub formă de împrumut de la Levski Sofia până în vara acestui an, cu drept de prelungire.
 
În vârstă de 24 de ani, Rivaldinho a mai evoluat în cariera sa pentru Boavista Porto sau Dinamo Bucureşti.

 

Afla mai multe despre: rivaldorivaldinho 

viewscnt
Articole similare