Experiențe împreună.
You are here:

”Nu pot să îmi explic ce s-a întâmplat” Vătăjelu, după înfrângerea cu Hermannstadt: ”Ne-au dominat”

”Nu pot să îmi explic ce s-a întâmplat” Vătăjelu, după înfrângerea cu Hermannstadt: ”Ne-au dominat”

Fotbal

Comentarii

Formaţia Universitatea Craiova a fost învinsă, duminică, în deplasare, cu scorul de 2-1, de echipa Hermannstadt, într-un meci din etapa a patra a Ligii I, în care a condus cu 1-0. Pentru craioveni este primul eşec din acest sezon, iar pentru sibieni este prima victorie. Oltenii aveau trei victorii, iar Hermannstadt trei înfrângeri.

Oltenii surprinşi şi ei de evouluaţia sub aşteptări din repriza secundă.

”În prima repriză am controlat jocul cât de cât, dar în a doua nu pot să îmi explic ce s-a întâmplat. Au fost întotdeauna primii la minge, ne-au dominat, au jucat cu doi atacanţi foarte puternici. Poate să fie şi oboseală, dar nu cred că trebuie să avem scuza asta.

Vreau să punctez şi puţin maniera de arbitraj a centralului pentru că mi se pare că a fost puţin îndreptată spre Sibiu şi am înţeles că e un începător, probabil greşeli din astea se fac, dar nu cred că aşa una după alta.

Noi am jucat cu un atacant şi a fost cam singur între fundaşii centrali”, a spus Bogdan Vătăjelu.

viewscnt
Articole similare
Ești client de servicii mobile sau fixe la Telekom? Activează factura electronică pentru a o primi prin email. Astfel te protejezi pe tine, pe cei dragi și pe cei care-ți aduc factura! Află mai multe